Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Flamingo vpojna podloga, 100 kos - 60 x 45 cm
 2.  
  Flamingo

  Flamingo vpojna podloga, 100 kos - 60 x 45 cm

  Vpojne podloge so primerne predvsem za navajanje vašega malega kosmatinčka na sobno čistočo ali pa z uporabo olajšate bivanje starejšemu psu, ki ima težave z inkontinenco. 

  • Hitro vpijanje tekočine
  • 5 slojna
  • Primerna tudi za uporabo v boksu
  ID 49674 Podroben opis
  30.49
  Cena30,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 29,88 €
  Bonus na kartico vsaj 0,61 €

V času navajanja mladičkov na sobno čistočo so vpojne podloge odličen učni pripomoček, saj v prvih nekaj mesecih mladički opravljanje manjše in večje potrebe težko dolgo zadržujejo kar lahko povzroči kakšno nenamerno nezgodo na vašem predpražniku ali preprogi. Uporabne pa so tudi za breje psičke, starejše pse, ki imajo težave z inkontinenco oz. uhajanjem urina, pri psih po operacijah ali bolnih, poškodovanih živalih.

Vpojna podloga je sestavljena iz 5 vpojnih plasti, ki tekočino hitro vpijajo, kar poskrbi, da se kužkove tačke ne zmočijo, hkrati pa ne prepušča tekočine na talne površine. Vpojno podlogo na začetku lahko namestite v mladičkovo ogradico ali boks, tako se bo kosmata kepica hitreje privadila na uporabo. Pri navajanju psička za opravljanje potrebe na vpojno podlogo potrebujete ogromno pozitivne spodbude za psička in tudi močno voljo. V primeru, da kosmatinčku uide in potrebe ne opravi na pleničko ga ne kaznujte

Velikost: 60 x 45 cm

Postopek navajanja in učenja mladiča na plenične podloge:

Delček vpojne podloge lahko namočite v lužico urina ali pa kanete kapljico tekočine, ki ima vonj po pasjem urinu in tako bo psiček s svojim smrčkom vpojno podlogo povezal z opravljanem potrebe na podlogi in ne drugje. S časom lahko število pleničnih podlog zmanjšujete in jih premikate vedno bolj proti izhodnim vratom. Na tak način bo mladiček opravljanje male in velike potrebe povezal tudi s sprehodom. Plenično podlogo lahko v času učenja sobne čistoče vzamete tudi s seboj na sprehod in ga tako na opravljanje potrebe na plenične podloge navadite tudi zunaj.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49674", item_name: "Flamingo vpojna podloga, 100 kos - 60 x 45 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Flamingo", item_category: "Psi", item_category2: "Vse za mladiče", item_category3: "Vpojne podloge in čistila", price: 30.49, quantity: 1 } ] } });