Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Prav neverjetna zgodba... Še kar ne morem verjeti.
Beaphar no stress collar, HVALA DA SI!!!

preberi več...

 1. Nasvet: Beaphar No Stress pasja ovratnica za lajšanje stresa

  Prav neverjetna zgodba...

  Med drugim, imam rešenko, Pam, iz Španije. Psičko sem posvojila pri štirih mesecih, v aprilu. Na začetku je izgledala kot umirjena psička... V službenem boxu izjemno pridna, čista, nikoli lulala. Kakšna dva do tri mesece sem jo jemala poleg, kasneje, ko se mi je zdelo, da ve, kje se lula, sem jo začela puščati doma. Že med tem časom, ko je v službi bila pridna, je doma v boxu bila nemogoča (noter je bila samo ponoči)... Bilo je nemogoče. Ko sem doma kaj delala je tulila, vsake pol ure v box lulala... Sem se že predala. Včeraj pa sem kupila Beapharjevo no stress ovratnico.

  Zvečer pridemo iz sprehoda, Pam (spet) ščistim box, dam ovratnico gor jo "pospravim" v box okoli 22.00. Ker se mi je zdela po eni uri pridna, nemogoče, sem ji dala še novo posteljico. Gremo spat. Zbudim se ob desetih.... Pogledam na uro.... Noro... Ni me zbudila Pam. Grem v pasjo sobo, Pam vesela, miga z repkom, grema hitro ven na potrebo, pridem gor, prevoham posteljico, preobrnem box. NI LULALA.

  Pred službo jo zlaufam (vse 4 pse, no), moj je bil doma in sem mu rekla, da Pam ne sme peljati ven ali je dajati iz boxa, naj me le obvešča. Nič. Pam je bila sedem ur tiho. Pridem domov. Ponovim vajo z blazino. PAM NI LULALA.... JAZ NEMOREM VERJETI. Najboljša stvar v mojem življenju. Še kar ne morem vrjeti.

  Beaphar no stress collar, HVALA DA SI!!!

  Nastja, Mr.Pet Ptuj 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Andreja
  MR. PETOV IZBOR