Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Moje dva mucka sta potestirala hladnostiskano hrano in sta bila nad hrano zelo navdušena. Sta jo z velikim tekom pohrustala.

preberi nasvet

 1. Nasvet: Beutenah hladno stiskana hrana za mačke  Jaz bi se rada zahvalila, ker sedaj moji mački ne želijo jesti nič drugega :) Pa načeloma niso izbirčni, ampak karkoli drugega pač ni več ok odkar so probali pelete. Tudi od ostalih sodelavk so jedli, prvi dan posebej navdušeno potem pa normalno. Tako da iz naše strani vse super! :)

  Barbara z ekipo, Mr.Pet Rudnik  Moje dva mucka sta potestirala hladnostiskano hrano, za poskusit pa sem dala še eni zelo izbirčni mucki od tašče. Rab, Burja in Tigi so bili nad hrano zelo navdušeni. So jo z velikim tekom pohrustali. Prvič sem peletke svojima ponudila nekaj minut po tem, ko sta pojedla vsak svoj del konzerve in sta bila kljub temu zelo navdušena in sta pojedla celotno ponujeno količino. Sedaj jima hrano ponudim kot vmesen obrok čez dan (zjutraj zmanjšam količino briketov, zvečer pa dobita cca. 85g konzervice) in hrana v hipu izgine v njuna želodčka. Dlaka je še vedno svetleča, oba imata mogoče še več energije kot sta jo imela do sedaj (je potrebno več igre).

  Glede iztrebka pa sem opazila, da ima samička Burja (je malo bolj občutljiva na spremembe) malo težav pri kakcu, pri samčku Rabu ni bilo opaženih nobenih posebnosti. Tudi pri taščini mucki ni bilo bistvenih sprememb, hrana ji je še vedno top.

  Embalaža je na videz privlačna, hrana ima zelo močen, ampak hkrati tudi prijeten vonj.

  Maja, Mr.Pet Domžale
  Moja hrane ni pojedla, ampak jo je požrla… s takim užitkom, ki ga pri njej še nisem videla… Težav ni bilo, mogoče le ta, da je hrane prehitro zmanjkalo.. :)

  Maja, Mr.Pet Murska Sobota
  Danes smo odprli testni paketek mačje hladno stiskane hrane. Naša študentka Neja jo je malo prej preizkusila na svoji muci Nidalee, ki jo kar golta od navdušenja, nekaj malega sem jo prej dala tudi svoji mami, ki ima 3 posvojene rite - dva sta menda z veseljem pojedla, tretji jo je goltal in potem norel od veselja in navdušenja po stanovanju, kot mladiček, pa je že vsaj 8 let star in drugače bolj lene sorte.

  Tudi preostala testna mačja gospoda so rekli, da je prav dobro in njami :) Iztrebki lepi, počutje top, nobenih težav pri prehodu (menjava hran). Pri naših testirancih torej vsi zadovoljni.

  Andreja z ekipo, Mr.Pet Velenje


  MR. PETOV IZBOR
 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  MR. PETOV IZBOR