Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Že po enem mesecu se je pokazalo očitno izboljšanje, dlaki se je počasi pričel vračati lesk, manj je prhljaja, odpadanja, praskanja in tudi že malce manj...

preberi nasvet

 1. Nasvet: Briketi Ontario - 7 rib in riž

  Imam psičko, ameriški staffordshire terier staro 7let po imenu Ziya. Sicer sva že prej uporabljali hrano Ontario Piščanec in je bilo vse ok (dlaka, prebava, iztrebki). Mnoge hrane so ji namreč povzročale zelo mehak iztrebek in vetrove.


  Potem sem ji kupila vrečo druge hrane in pričeli so se problemi s kožo, ki se niso ublažili niti ob dodajanju lososovega olja. Dlaka je bila pusta, brez leska, polna prhljaja in je močno odpadala (slika Ziya prej).
  Prav tako so se ji na konicah uhljev pojavile »obloge«; kot zadebeljena suha koža, ki potem včasih tudi popoka in krvavi. Te obloge se ji naredijo vedno, ko ji hrana ne ustreza najbolj.

  Potem sva šli nazaj na Ontario, tokrat na Large 7 rib + riž. Že po enem mesecu, se je pokazalo očitno izboljšanje, dlaki se je počasi pričel vračati lesk, manj je prhljaja, odpadanja, praskanja in tudi že malce manj oblog na uhljih.  Sedaj po več kot dveh mesecih pa je dlaka v dobrem stanju, se lepo sveti, zelo malo odpada in je brez prhljaja, uheljčki pa so tudi končno spet brez oblog (slika Ziya potem).
  Za enkrat bova še naprej kar ostali zvesti Ontariu, saj Ziyi super odgovarja pa tudi cenovno je ugoden. Za naju je to najboljše razmerje kvalitete in cene.

  Suzana, Mr.Pet Kamnik

  Ena izmed redkih briketiranih hran, ki je ostala ješča tudi po daljšem obdobju hranjenja. Moja psička se namreč zelo hitro naveliča okusa briketov in po prvih nekaj hranjenjih, nato le s težavo dokonča svoj dnevni obrok. Ontario briketi so jo prepričali s svojo ''sočnostjo'', prijetnim vonjem in ravno pravšnjo velikostjo briketov.

  Sara, Mr.Pet Rudnik

  MR. PETOV IZBOR
 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr. Pet
  MR. PETOV IZBOR