Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Kot zadovoljna uporabnica hladno stiskane hrane, jo redno priporočam tudi strankam.

Sem lastnica psičke pasme border collie, ki je bila vedno zdrava, agilna in dobrovoljna. Potem pa se je leta 2015 začelo... preberi

 1. Nasvet: Hladno stiskana hrana 4Pet

  Rada bi z vami delila mojo izkušnjo s hladno stiskano hrano.

  Sem lastnica psičke pasme border collie, ki je bila vedno zdrava, agilna in dobrovoljna. Potem pa se je leta 2015 začelo: šepanje, težave s prebavo, debelost, prdenje, siva dlaka, bule po telesu, večja utrujenost, ... Moja prva misel je bila: pes se pač stara. Takrat je bila stara 8 let.

  V letu 2016 sem jo začela hraniti s hladno stiskano hrano 4Pet in Lupo. Pred tem je dobivala navadne brikete, mešane znamke.

  V zadnjih mesecih opažam, da so vse te stvari počasi izginile. Pes je nehal sivet, povrnila se ji je volja. S 4Petovimi Artro dodatki je prenehala šepati. Sedaj to vzdržujem z Antiartrozin tabletami. Prejšnji teden sem ugotovila, da ji je izginila 10cm bula, ki jo je imela na prsih!

  Ker je zelo požrešna, moram sicer pazit, kadar jo hrani mama, da ji ne da preveč, ampak s pravilno količino briketov je izgubila 3kg brez večjega truda. Kaka redno, 2x na dan, čvrsto in tako malo smrdi, da sem včasih drekce pobirala tako, da sem jih zavohala preden sem jih videla, sedaj se moram pa kar potrudit, da jih najdem v travi :). Prdenje se je prenehalo.

  Ker šolam pse, jih redno uporabljam tudi kot nagrado, ker ne pustijo mastnega sloja na prstih in tudi žepi od oblek ne smrdijo :).

  Kot zadovoljen uporabnik hrano redno priporočam tudi strankam!


  Doroteja, Mr.Pet Koper

  MR. PETOV IZBOR
 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr. Pet
  MR. PETOV IZBOR