Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Kateri posip Sanicat bo nam in naši mački najbolj ustrezal?

preberi več...

 1. Nasvet: Kako izbrati pravi posip Sanicat?

  Ste se znašli v dilemi, kateri posip za mačje stranišče izbrati? Strokovnjaki v podjetju Sanicat vam bodo v spodnjih videoposnetkih prikazali razlike med njihovimi posipi, vam predstavili njihove prednosti in vam pomagali pri odločitvi!

  Kdo so Sanicat?

  Sanicat je podjetje sestavljeno iz ljubiteljev mačk. Od mačk se učijo in spoštujejo njihove naravne instinkte ter vedenje. Naše mačke in naše domove si želijo ohraniti varne in snažne, zato že več desetletij zagotavljajo čiste, dišeče in sveže posipe za mačja stranišča!

  Poleg skrbi za naše mačje prijateljice, pa pri Sanicatu skrbijo tudi za okolje in zdravje našega planeta. Materiale za njihove izdelke pridobivajo na trajnosten in odgovoren način. Tudi embalaže njihovih izdelkov so izdelane iz recikliranega papirja in brez uporabe plastike!

  Izdelki Sanicat so prijazni našim ljubljenčkom, njihovim ljudem in planetu!  Kateri posip Sanicat izberemo?

  V Sanicatovi široki ponudbi bomo zagotovo našli posip, ki bo idealen za naše potrebe! Ker vedo, da imajo različni mačji lastniki različne želje, so ustvarili tri vrste posipov – klasičnega mineralnega, mineralni posip, ki se grudi, ter posip iz rastlinskih materialov. Vsaka vrsta ima svoje prednosti in lastnosti. Skupno pa jim je, da odlično prekrivajo neprijetne vonjave, se ne prašijo in se ne oprijemajo mačjih tačk.
  Klasičen, z grudenjem ali rastlinske osnove?

  Izbira posipa je odvisna od našega življenjskega sloga, higiene in preferenc vaše mačke. Kaj pa je razlika med klasičnim posipom in posipom, ki se grudi?

  Klasičen posip vpije tekočino in vonjave, narejen je iz naravnih vpojnih glinenih materialov, ki jih najdemo v različnih barvah in velikostih, kot bi jih našli v naravi! Je lahek in preprost za uporabo, saj vpije velike količine mačjega urina in nevtralizira neprijeten vonj. Klasičnega posipa ni potrebno vsak dan menjati, le redno odstranjujemo mačje iztrebke. Posip po potrebi v celoti zamenjamo.

  Sanicat posipe s še posebej močno vpojnostjo, si lahko ogledate TUKAJ.
  Posip, ki se grudi, je prav tako izdelan iz naravnih mineralnih snovi, ob stiku s tekočino pa tvori trdne grudice, ki jih s pomočjo lopatice preprosto odstranimo iz mačjega stranišča, kjer nam ostane svež posip, pripravljen na ponovno uporabo vaše mačke!

  Sanicat posipe s še posebej močnim grudenjem, si lahko ogledate TUKAJ.  Pri Sanicatu pa so izdelali tudi posip na osnovi rastlinskih vlaken, ki je narejen iz 100% rastlinskih in recikliranih materialov. Primerni so za vse, ki želijo uporabljati okolju prijazen posip, a vseeno ne želijo žrtvovati dobrobiti in higiene mačke!

  Posip iz rastlinskih materialov vpija vlago in neprijetne vonjave, lahko pa ga tudi kompostiramo. Prijazen je okolju in mačjim šapicam!

  Sanicat posipe iz rastlinskih vlaken, si lahko ogledate TUKAJ.  Vpojnost, grudenje ali naravna osnova? V široki ponudbi Sanicat posipov boste vsekakor našli pravega tudi za vašo mačko. S pomočjo naših poučnih posnetkov pa bo izbira še toliko lažja!

 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Andreja
  MR. PETOV IZBOR