Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Kong Zoom Groom uporabljam na kratkodlaki borderski ovčarki za odstranjevanje odvečne krovne dlake.

Zoom Groom priporočam tistim, ki imajo kratkodlake pse, ki nimajo poddlake...

preberi nasvet

 1. Nasvet: Kong Zoom Groom

  Kong Zoom Groom uporabljam na kratkodlaki borderski ovčarki za odstranjevanje odvečne krovne dlake. Ker pa ima še vedno gosto poddlako, le tega uporabljam v kombinaciji z Nobby glavnikom (povezava Nobby grablje za vozle)

  Zoom Groom priporočam tistim, ki imajo kratkodlake pse, ki nimajo poddlake (vižla, dalmatinec, labradorec, bokser…). Hkrati s česanjem psa tudi masiramo in moji psički je česanje postalo všeč in v njem zelo uživa.

  Rosana, Mr.Pet Rudnik  Zoom Groom je skoraj nujna oprema vsakega lastnika kratkodlakega psa. Čeprav me je oblika te gumijaste krtače na začetku le stežka prepričala, sem po prvi uporabi popolnoma spremenila svoje mišljenje.

  Statika, na principu katere deluje krtača, je izjemno učinkovita. Trde, kratke dlake kot magnet pritegne nase in tako poskrbi, da čiščenje stanovanja ni več tako grozna naloga :) Uporabna je tudi pri kopanju psa, kjer s krtačenjem v smeri urinega kazalca odstrani vso odmrlo dlako, prav tako pa predstavlja prijetno masažo za mojo psičko.

  Sara, Mr.Pet Rudnik  Mehko, gumijasto krtačo uporabljam za svojo kratkodlako psico že več let in jo priporočam vsem lastnikom psov, ki imajo podoben tip dlake (labradorec, argentinska doga, nemški ovčar, francoski buldog,…) in so že zamenjali mladičkasto dlako.

  V času menjave dlake, le-to učinkovito odstrani, prav tako je primerna za masažo psa. Krtača je izredno trpežna in enostavna za čiščenje, saj jo lahko operemo in razkužimo.

  Nina, Mr.Pet Rudnik  Zelo dolgo si nisem predstavljala, kako je lahko krtača Zoom Groom tako priljubljena- dokler nismo doma posvojili štiriletnega hrta Pakota. Ima zelo kratko in ostro dlako brez podlanke, ki se oprime prav vseh oblek in površin. Zato sem se odločila, da poskusim Zoom Groom in zdaj razumem, zakaj je to najboljša krtača za kratkodlake pse!

  Najboljše se obnese krtačenje s krožnimi gibi, saj čvrste gumijaste ščetine psa masirajo, hkrati pa iz njegovega kožuha potegnejo prav vso odmrlo dlako, katero z lahkoto odstranimo. Prav presenečena sem bila, koliko odmrle dlake je prišlo na površje! Ob rednem krtačenju se vidno zmanjša količina dlake po stanovanju.

  Andreja, Mr.Pet Splet

  MR. PETOV IZBOR
 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  MR. PETOV IZBOR