Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Je zelo trpežno ležišče, uspešno je prestalo »mladičkasto« obdobje (grizenje, praskanje). Zelo enostavna je za čiščenje, saj...

preberi nasvet

 1. Nasvet: Ležišče Meduza


  Ležišče Meduza imam za obe psički (bradati škotski ovčar in borderski ovčar), imata jo zelo radi, z veseljem ležita v njej.

  Zelo enostavna je za čiščenje, saj se lahko samo obriše s krpo, kar pride zelo prav pri psički, ki ima inkontinenco, saj ležišče ne vpija vode. Je zelo trpežno ležišče, uspešno je prestalo »mladičkasto« obdobje (grizenje, praskanje, kopanje po posteljici…).

  Rosana, Mr.Pet Rudnik
  Kot njihovi lastniki, se tudi naši ljubljenčki po napornem dnevu radi zleknejo v udobno ležišče. Pri moji 3,5 letni pitbullčici Zoji se je po dolgotrajnem preizkušanju različnih vrst ležišč, najbolj izkazalo ležišče iz umetnega usnja Meduza.
  Ležišče je moji psički izredno všeč, saj se zaradi udobne, mehke sredice in trpežnih, čvrstih stranic, v njem počuti nadvse prijetno in varno.

  Meni kot lastnici je všeč predvsem Meduzina prijetna oblika, ki lepo popestri vsako stanovanje, in preprosto čiščenje, ki v kombinaciji s trpežnim materialom zagotavlja leta in leta zadovoljne uporabe.

  Sara, Mr.Pet Rudnik

  Naš hrt Pako je zelo razvajen kuža, ki spi le na mehkih površinah.
  Ležišče Meduza je mehko, a hkrati čvrsto. Na stranico položi glavo, se udobno namesti in se po več ur ne premakne iz svoje posteljice!

  Kljub redni uporabi je že več kot leto dni kot nova. Prek Meduze pregrnemo mehko odejico, ki ga greje pozimi, poleti pa ga umetno usnje lepo pohladi. Tudi ko se je eden od naših hišnih mačk iz ljubosumja nanjo polulal, smo jo uspešno očistili in je še vedno v uporabi brez neprijetnega vonja ali drugih posledic!

  Andreja, Mr.Pet Rudnik

  MR. PETOV IZBOR
 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  MR. PETOV IZBOR