Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Bala sem se, da jih bo motil zvok in občutek brušenja, pa sta me čisto presenetila! Zvok je čisto nezen, zelo tih!

preberi več...

 1. Nasvet: Nobby obrezovalnik krempljev Moser Trimmer

  Načeloma nimamo težav s striženjem krempljev, sta kar potrpežljiva, ampak vseeno jima s kleščami ni ravno prijetno (stisnejo krempelj) in postaneta nervozna po parih minutah. Uporabljala sem Ferplastove klešče, ki dobro režejo že 5 let. Si pa 1x na teden ali dva res vzamem čas in čisto obrežem kremplje da se živec pomika nazaj kolikor se da.

  Bala sem se, da jih bo motil zvok in občutek brušenja, pa sta me čisto presenetila! Zvok je čisto nezen, zelo tih! Seveda sem najprej probala na svojih nohtih, je zelo nežno to brušenje... In niti malo jih ne moti, oba sta zraven zadremala ze prvič!

  Aja naj povem da moj dragi ni nikoli upal rezat krempeljčkov, s tem brusilcem je pa bolj spreten kot jaz. Dejansko se ne rabiš bat, da bi šel predaleč, ker se točno vidi ko prides do ovojnice živca (drugačna barva nohta - bel krogec), tak da je tudi zelo primerno za črne kremplje!


  Elina, Mr.Pet Ptuj

  MR. PETOV IZBOR
 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Andreja
  MR. PETOV IZBOR