Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

Podloga je primerna za pse, mačke in glodavce v vseh življenjskih obdobjih. Njena najbolj razširjena uporaba je z namenom mehkega ležišča.

preberi več...

 1. Nasvet: Vetbed

  Gotovo ste že kdaj slišali ime Vetbed, pa niste vedeli, kaj to pomeni? Vetbed je veliko več, kot le podloga za pse, je izjemno uporabno ležišče, katerega lahko uporabimo na več različnih načinov.


  Podloga je primerna za pse, mačke in glodavce v vseh življenjskih obdobjih. Njena najbolj razširjena uporaba je z namenom mehkega ležišča. Uporabimo jo lahko za pse, ki ne marajo mehkih blazin, vseeno pa jim želimo ponuditi toplo podlogo, da ne ležijo na trdih tleh. 
  Zaradi njegove trpežnosti in pralnosti, je Vetbed uporaben tudi v bivalnem boksu, avtu ali transporterju, kjer pričakujemo, da bo pes umazan.  Vetbed pa ni uporaben samo za pse! Še ena domiselna uporaba je v kletkah naših glodavcev, kot so na primer kunci, morski prašički in podgane. V tem primeru podlogo odrežemo v meri kletke in jo uporabimo namesto nastilja - to ima mnogo prednosti, saj se ne praši (v primeru alergikov) pa tudi do nežnih tačk je bolj prijazno. V tem primeru imamo na zalogi vsaj dve podlogi, ki ju lahko izmenično peremo.

  Podlogo lahko perete v stroju, zato je idealna za uporabo pri mladičih, kakor tudi za živali, ki imajo težave z uhajanjem urina. Je topla, udobna, higienična, antialergena in ne draži kože.

  Na spodnji strani ima gumijasto podlago proti drsenju in tako zagotavlja varen oprijem na gladkih površinah (talnih oblogah, ploščicah, ...). Primerna je za uporabo doma in na potovanju. Prikrojite si jo lahko na poljubno velikost.

 2. TAGI NA TEJ VSEBINI
  O AVTORJU
  Mr.Pet svetovalka Andreja
  MR. PETOV IZBOR