Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Nobby bodičasta žoga z zvončkom in vrvjo - 5 cm
 2. Zadnji kos
   
  Nobby

  Nobby bodičasta žoga z zvončkom in vrvjo - 5 cm

  Pletena vrv, ki ima na koncu pritrjeno gumijasto žogico, popelje vašega psa v napet svet igre lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre od vlečenja, do lovljenja. Preko nore zabave si bo vaš kuža tudi učinkovito očistil zobe.

  • Gumijasta žoga ima odprtino za priboljške
  • Zvončkljajoč zvok
  • Uspešna motivacija pri vzgoji in šolanju
  • Zbudi naravni nagon po lovljenju
  ID 13916  3 ocenPodroben opis
  rating
  Izdelek odlicno izgleda, narejen je mocno, tako vrvica kot zogica. Zvoncek ni preglasen. Vendar ima nas pes rajsi salamico kot igracke.
  - Melinda & Verdi VitoPoglej ostale
  3.59
  Cena3,59 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 3,52 €
  Bonus na kartico vsaj 0,07 €
  Zadnji kosDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Pletena, bombažna vrv z gumijasto žogico na koncu, popelje vašega psa v živahen svet igre in lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre - od vlečenja, do lovljenja. Preko nore zabave si bo vaš kuža tudi učinkovito očistil zobe.

PREKO NAGONA DO VZGOJE: psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado.

ZABAVNA SKRB ZA ZOBE: Pletena bombažna vrv je tudi odličen pripomoček pri negi zob, saj si jih pes, med grizenjem bombažnih vlaken, z dodobra očisti. Posebej priporočljiva je uporaba bombažnih pletenih igrač pri pasjih mladičih, ki si preko grizenja sami omajejo mlečne zobe.

Uporaba igrače more vedno potekati pod nadzorom, saj lahko žival pogoltne del igrače. Igrače je potrebno redno menjati, saj je lahko poškodovana igrača nevarna psom.

Premer: 5 cm

Šifra izdelka: 13916

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   3 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
Melinda & Verdi Vito
Izdelek odlicno izgleda, narejen je mocno, tako vrvica kot zogica. Zvoncek ni preglasen. Vendar ima nas pes rajsi salamico kot igracke.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5