Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Prodac Pro Guppy Pellet hrana za gupije - 100 ml / 45 g
 2.  
  Prodac

  Prodac Pro Guppy Pellet hrana za gupije - 100 ml / 45 g

  Popolna krmna mešanica v obliki majhnih peletkov za krmljenje gupijev.

  • Visokokakovostne sestavine
  • Vsebuje vitamine, omega-3 in -6 maščobne kisline ter kantaksantin
  • Za intenzivnejšo obarvanost
  ID 48257 Podroben opis
  3.69
  Cena3,69 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 3,62 €
  Bonus na kartico vsaj 0,07 €

Popolna hrana v obliki majhnih peletkov za krmljenje gupijev. Kvalitene sestavine v hrani poskrbijo za intenzivnejšo obarvanost vaših ribic, imajo ugoden vpliv na imunski sistem in rast ter razvoj živali. 

Hrani so dodani vitamini A, C, D3 in E; omega-3 in omega-6 maščobne kisline ter kantaksantin
Vitamin A spodbuja obnovo tkiv epitelija, vitamin C pa pravilno delovanje imunskega sistema in pravilen razvoj organizma in olajša absorbcijo mineralov iz črevesja. Vitamin D3 sodeluje pri absorbciji kalcija in fosforja iz črevesa, medtem ko vitamin E ugodno vpliva na reproduktivne procese in je pomemben antioksidant. Omega-3 in omega-6 maščobne kisline sodelujejo v pravilnem delovanju imunskega sistema in drugih pomembnih procesih v organizmu. Kantaksantin je karotenoidni pigment in poskrbi za intenzivno obarvanost vaših ribic, katerega pa ribe lahko pridobijo le iz hrane.

Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "48257", item_name: "Prodac Pro Guppy Pellet hrana za gupije - 100 ml / 45 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Prodac", item_category: "Akvaristika", item_category2: "Hrana za ribe", item_category3: "Hrana za tropske ribe", price: 3.69, quantity: 1 } ] } });