Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Royal Canin Sensory Taste - omaka
 2. Dostava v 3h
   
  Royal Canin

  Royal Canin Sensory Taste - omaka

  Popolna mokra hrana za mačke, ki bo poskrbela za pravi užitek ob posodici. Pomagajte svoji mački, da bo ob svojem obroku uživala z vsemi svojimi čutili!

  • Primerna za odrasle mačke, starejše od enega leta
  • Pomaga vzdrževati idealno telesno težo
  • Poskrbi za boljšo uporabo vseh čutil med hranjenjem in tako izboljšuje ješčnost
  • Okusni koščki v omaki
  ID 45331  2 ocenPodroben opis
Možnosti artikla Cena na Bonus* Cena Zaloga Dodaj v košarico
85 g Royal Canin Sensory Taste - omaka 85 g
15,18 €/kg 0,03 € 1,29 €1,29 €1.29
12 x 85 g Royal Canin Sensory Taste - omaka 12 x 85 g
Akcija
12,65 €/kg 0,26 € Redna cena15,48 €
Prihranek2,58 €
15,48 €
Prihranek2,58 €
12,90 €12,90 €12.90
* Pridobite lahko vsaj toliko bonusa v € nazaj na vašo klubsko kartico. Bonus lahko porabite ob naslednjem nakupu!

Popolna uravotežena mokra hrana za vse odrasle mačke, ki bolj kot v suhi hrani uživajo v koščkih mesa v omaki. Formula hrane Sensory Taste posebno pozornost namenja stimuliranju čutila okusa in s tem izboljšuje ješčnost ter užitek v hranjenju.

Odlike hrane Royal Canin Sensory Taste:

 • Odličen okus za spodbujanje čutila okusa
 • Ravnovesje glavnih hranilnih skupin (maščobe, ogljikovi hidrati in beljakovine) skrbi za ohranjanje idealne telesne mase.
 • MNP (Macro Nutrient Profile) znanost: pomaga vzpostaviti ravnovesje me hranili, ob enem pa skrbi za odličen okus in polne želodčke.
 • Zaradi stimuliranja mačjih čutil izboljšuje ješčnost

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.

SESTAVA:

Mesni in živalski derivati, ekstrakti rastlinskih beljakovin, minerali, rastlinski derivati, kvas, različni sladkorji.

ANALITSKA SESTAVA:

beljakovine 11,0 %, maščobe 4,5 %, vlaknine 0,5 %, pepel 1,8 %, vlaga 80,2 %, izvleček brez dušika (NFE) 2,0 %

NUTRITIVNI DODATKI/KG:

Vitamin D3: 100 ie, železo (3b103): 5 mg, jod (3b202): 0,26 mg, baker (3b405, 3b406): 2,1 mg, mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1,6 mg, cink (3b603) , 3b605, 3b606): 16 mg.

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 50 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  5.00   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.