Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Stefanplast Furba Chic mačje stranišče s sitom, zelen/bež - 39 x 59 x 22 cm
 2.  
  Stefanplast

  Stefanplast Furba Chic mačje stranišče s sitom, zelen/bež - 39 x 59 x 22 cm

  Inovativno odprto mačje stranišče s sitom.

  • Za lažje čiščenje
  • Preprosta uporaba
  • Eleganten izgled
  ID 47356 Podroben opis
  27.29
  Cena27,29 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 26,74 €
  Bonus na kartico vsaj 0,55 €
  Na zalogi spletDostava v 3h
  Zaloga po poslovalnicah

Mačje stranišče Stefanplast Furba Chic je inovativno in elegantno.

Njegova edinstvena oblika omogoča izjemno preprosto odstranjevanje grudic in poskrbi, da zavržemo čim manj še uporabnega posipa.

WC je sestavljen iz dveh posod in vmesnega sita, skozi katerega presejemo pesek. 

ZAKAJ IZBRATI STEFANPLAST ARTIKLE:

Ljubezen in poznavanje naših štirinožnih prijateljev, je v prvi vrsti pripomogla k nastanku izdelkov Stefanplast za ljubljenčke, saj jim lastniki navadno želimo nuditi vse kar potrebujejo in si želijo. Ne glede na to, kam želite iti: na potovanje, tekmovanje, v park ali le na obisk k prijatelju; izdelki Stefanplast so tako priročni in praktični, da vas lahko spremljajo povsod. Stefanplast vedno znova razvija nove materiale, oblike in predmete, ki bodo vam in vašemu štirinožcu olajšale in popestrile življenje.

 Odlike izdelkov Stefanplast: 

 • 100% IZDELANO V ITALIJI: Oblika, barve, spontana vsestranskost in sofisticiran stil so tiste odlike, ki jih ljudje pričakujemo od kvalitetnih italijanskih izdelkov. Skupaj z atraktivnim videzom, izvirnimi oblikovalskimi značilnostmi, posluhom za detajle in unikatnostjo tvorijo popoln italijanski proizvod. 
 • TRADICIJA OD LETA 1964 NAPREJ: Pol stoletja tradicije, je poskrbela, da so v podjetju Stefanplast opremljeni z obilo znanja in izkušnjami. Izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, so prispevale k izdatnemu poznavanju plastike. Izboljševanje, dopolnjevanje in izdelovanje proizvodov prihodnosti, je stalnica, ki so jo upoštevali skozi celotno zgodovino.
 • VSAKODNEVNA KVALITETA: Zavzemanje za visoko kakovost svojih produktov je eno temeljnih vodil Stefanplasta. Odstopanje v kvaliteti ni dovoljene nikjer - ne v materialu, niti v oblikovanju. Kvaliteta je odnos. Kvaliteta je njihova služba. 
 • EKOLOŠKA OSVEŠČENOST: Ekološko osveščena poraba in izdelava, je Stefanplastu v mislih skozi vse stopnje proizvodnje. Uporabljajo trajne materiale, katerih deli so primerni za recikliranje. Pri svoji proizvodnji varčujejo z energijo in zmanjšujejo izpuste CO2 v okolje. Stroji, ki jih uporabljajo imajo nizko porabo energije, izkoriščajo pa tudi prednosti naravne svetlobe.

Mnenja kupcev

Povprečna ocena izdelka  0,00   0 ocen
(Za oddajo se morate prijaviti)
Ni komentarjev za ta artikel.