Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Stefanplast Gulliver 3 Open Top transporter - 61 x 40 x 38 cm
 2.  
  Stefanplast

  Stefanplast Gulliver 3 Open Top transporter - 61 x 40 x 38 cm

  Odpravite se na razburljivo potovanje okrog sveta s svojim kosmatinčkom. Za vas in vašega ljubljenčka ni več nobenih meja!

  • Izredno trda plastika
  • Kovinska vratca
  • Za majhne pse in mačke
  ID 23305  2 ocenPodroben opis
  rating
  Stranske zaponke ne zapirajo dobro tako, da ni varno dvigovanje boksa , če je pes znotraj! Tudi vrata imajo omejeno odprtino glede na naziv izdelka"open"
  - ADELINA & ShiroPoglej ostale
  39.49
  Cena39,49 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 38,70 €
  Bonus na kartico vsaj 0,79 €
  Na zalogi spletDostava isti dan
  Zaloga po poslovalnicah

Odpravite se na razburljivo potovanje okrog sveta s svojim kosmatinčkom. Z avtomobilom, avtobusom, vlakom ali letalom. Potovanje v tujo deželo je večkrat lahko zelo stresno, tako za lastnike, kot za njihove štirinožce. Primeren boks reši te težave!

OPEN TOP serija ima dodatno rešetko na vrhu boksa, ki omogoča odpiranje z vrha in poskrbi tudi za boljše zračenje.

Transporter Gulliver 3 je namenjen prenosu manjših živali kot so mačke, škotski terierji, čivave, pomeranci, shih-tzuji, svilnati terierji... Na strehi ima tudi manjše predalčke, v katere lahko spravite povodce, priboljške ali manjše osebne predmete.

Odprtine za zračenje: skrbijo, da ima vaš kosmatinec vedno izdatno količino zraka, ki naredi potovanje še bolj udobno.

Dimenzije: 61 x 40 x 38 cm

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? 
Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. 
Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si

ZAKAJ IZBRATI STEFANPLAST ARTIKLE:

Ljubezen in poznavanje naših štirinožnih prijateljev, je v prvi vrsti pripomogla k nastanku izdelkov Stefanplast za ljubljenčke, saj jim lastniki navadno želimo nuditi vse kar potrebujejo in si želijo. Ne glede na to, kam želite iti: na potovanje, tekmovanje, v park ali le na obisk k prijatelju; izdelki Stefanplast so tako priročni in praktični, da vas lahko spremljajo povsod. Stefanplast vedno znova razvija nove materiale, oblike in predmete, ki bodo vam in vašemu štirinožcu olajšale in popestrile življenje.

 Odlike izdelkov Stefanplast: 

 

 • 100% IZDELANO V ITALIJI: Oblika, barve, spontana vsestranskost in sofisticiran stil so tiste odlike, ki jih ljudje pričakujemo od kvalitetnih italijanskih izdelkov. Skupaj z atraktivnim videzom, izvirnimi oblikovalskimi značilnostmi, posluhom za detajle in unikatnostjo tvorijo popoln italijanski proizvod. 
 • TRADICIJA OD LETA 1964 NAPREJ: Pol stoletja tradicije, je poskrbela, da so v podjetju Stefanplast opremljeni z obilo znanja in izkušnjami. Izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, so prispevale k izdatnemu poznavanju plastike. Izboljševanje, dopolnjevanje in izdelovanje proizvodov prihodnosti, je stalnica, ki so jo upoštevali skozi celotno zgodovino.
 • VSAKODNEVNA KVALITETA: Zavzemanje za visoko kakovost svojih produktov je eno temeljnih vodil Stefanplasta. Odstopanje v kvaliteti ni dovoljene nikjer - ne v materialu, niti v oblikovanju. Kvaliteta je odnos. Kvaliteta je njihova služba. 
 • EKOLOŠKA OSVEŠČENOST: Ekološko osveščena poraba in izdelava, je Stefanplastu v mislih skozi vse stopnje proizvodnje. Uporabljajo trajne materiale, katerih deli so primerni za recikliranje. Pri svoji proizvodnji varčujejo z energijo in zmanjšujejo izpuste CO2 v okolje. Stroji, ki jih uporabljajo imajo nizko porabo energije, izkoriščajo pa tudi prednosti naravne svetlobe.
OPOZORILO

Psa je potrebno pred prvo daljšo odsotnostjo lastnikov ali daljšim transportom postopno ter dobro privaditi na boks oz. transporter, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb psa in/ali boksa oz. transporterja.

Za nasvet, kako privaditi psa na boks oz. transporter, so vam na voljo naši izkušeni prodajalci.

Morebitne reklamacije na boks oz. transporter ne morete uveljavljati v primeru poškodb, ki jih je povzročila žival, katera ni bila vajena na boks oz. transporter.
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  4.50   2 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
ADELINA & Shiro
Stranske zaponke ne zapirajo dobro tako, da ni varno dvigovanje boksa , če je pes znotraj! Tudi vrata imajo omejeno odprtino glede na naziv izdelka"open"
4
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "23305", item_name: "Stefanplast Gulliver 3 Open Top transporter - 61 x 40 x 38 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Stefanplast", item_category: "Mačke", item_category2: "Ležišča in transport", item_category3: "Transportni boksi", price: 39.49, quantity: 1 } ] } });