Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Stefanplast Gulliver 4 IATA transporter - 71 x 51 x 50 cm
 2.  
  Stefanplast

  Stefanplast Gulliver 4 IATA transporter - 71 x 51 x 50 cm

  Odpravit se na razburljivo potovanje okrog sveta s svojim kosmatinčkom. Boks Gulliver je primeren tudi za potovanje z letalom, saj ustreza predpisanim standardom. Za vas in vašega ljubljenčka ni več nobenih meja!

  • V skladu z IATA letalskimi predpisi
  • Izredno trda plastika in kovinska vratca
  • Posebne zapore s ključavnico in posodica za vodo
  • Opcijsko (ni v ceni): set koles
  ID 23309  18 ocenPodroben opis
  rating
  Boks je lahek in zadosti velik.
  - TANJAPoglej ostale
  69.99
  Cena69,99 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 68,59 €
  Bonus na kartico vsaj 1,40 €

Odpravite se na razburljivo potovanje okrog sveta s svojim kosmatinčkom. Z avtomobilom, avtobusom, vlakom ali letalom. Potovanje v tujo deželo je večkrat lahko zelo stresno, tako za lastnike, kot za njihove štirinožce. Primeren boks reši te težave!

Če ne želite iskati varstva ali plačevati pasjih hotelov v vaši odsotnosti, si priskrbite transporter Gulliver, ki je predpisanih dimenzij za letalski promet. Mednarodno združenje za letalski transport (IATA) združuje, vse evropske in veliko večino neevropskih letalskih prevoznic, ki so sprejela univerzalna pravila, ki veljajo za vse letalske družbe. Med drugim so sprejele tudi predpis o dimenzijah transporterjev, v katerih lahko potujejo hišne živali. Transporterji Gulliver so zasnovani po teh pravilih in z njimi na letališču ne boste imeli težav.

Transporter Gulliver 4 je namenjen prenosu srednje velikih psov kot so koker španjel, beagle, shar pei, mops, terierji ... Na strehi ima tudi manjše predalčke, v katere lahko spravite povodce, priboljške ali manjše osebne predmete.

Zakaj izbrati transporter Gulliver:

 • Primerni za potovanja z letali: vsi transporterji so dimenzij, ki jih je predpisala Mednarodno združenje za letalski transport (IATA) in so dovoljeni pri vseh evropskih letalskih družbah. Izdelujejo tako transporterje, ki so primerni za potovanje v potniški kabini, kot transporterje, s katerimi vaš ljubljenček lahko potuje med letalsko prtljago.
 • Odprtine za zračenje: skrbijo, da ima vaš kosmatinec vedno izdatno količino zraka, ki naredi potovanje še bolj udobno.
 • Varnostno zaklepanje: skrbi za ljubljenčkovo varnost, tudi, ko vas ni v bližini.

Dimenzije: 71 x 51 x 50 cm

Kako izbrati pravilno velikost boksa za mojega psa? 
Boks naj bo vedno večji od psa. V idealnem boksu ima pes dovolj prostora, da se normalno obrne, v njem stoji in se udobno uleže. 
Psa izmerite od smrčka do repa ter od tal do vrha glave, dodajte nekaj centimetrov in dobili boste idealno velikost boksa! Če pa še niste gotovi, pa nas za nasvet vprašajte na naslov: splet@mrpet.si

ZAKAJ IZBRATI STEFANPLAST ARTIKLE:

Ljubezen in poznavanje naših štirinožnih prijateljev, je v prvi vrsti pripomogla k nastanku izdelkov Stefanplast za ljubljenčke, saj jim lastniki navadno želimo nuditi vse kar potrebujejo in si želijo. Ne glede na to, kam želite iti: na potovanje, tekmovanje, v park ali le na obisk k prijatelju; izdelki Stefanplast so tako priročni in praktični, da vas lahko spremljajo povsod. Stefanplast vedno znova razvija nove materiale, oblike in predmete, ki bodo vam in vašemu štirinožcu olajšale in popestrile življenje.

 Odlike izdelkov Stefanplast: 

 

 • 100% IZDELANO V ITALIJI: Oblika, barve, spontana vsestranskost in sofisticiran stil so tiste odlike, ki jih ljudje pričakujemo od kvalitetnih italijanskih izdelkov. Skupaj z atraktivnim videzom, izvirnimi oblikovalskimi značilnostmi, posluhom za detajle in unikatnostjo tvorijo popoln italijanski proizvod. 
 • TRADICIJA OD LETA 1964 NAPREJ: Pol stoletja tradicije, je poskrbela, da so v podjetju Stefanplast opremljeni z obilo znanja in izkušnjami. Izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, so prispevale k izdatnemu poznavanju plastike. Izboljševanje, dopolnjevanje in izdelovanje proizvodov prihodnosti, je stalnica, ki so jo upoštevali skozi celotno zgodovino.
 • VSAKODNEVNA KVALITETA: Zavzemanje za visoko kakovost svojih produktov je eno temeljnih vodil Stefanplasta. Odstopanje v kvaliteti ni dovoljene nikjer - ne v materialu, niti v oblikovanju. Kvaliteta je odnos. Kvaliteta je njihova služba. 
 • EKOLOŠKA OSVEŠČENOST: Ekološko osveščena poraba in izdelava, je Stefanplastu v mislih skozi vse stopnje proizvodnje. Uporabljajo trajne materiale, katerih deli so primerni za recikliranje. Pri svoji proizvodnji varčujejo z energijo in zmanjšujejo izpuste CO2 v okolje. Stroji, ki jih uporabljajo imajo nizko porabo energije, izkoriščajo pa tudi prednosti naravne svetlobe.
OPOZORILO

Psa je potrebno pred prvo daljšo odsotnostjo lastnikov ali daljšim transportom postopno ter dobro privaditi na boks oz. transporter, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb psa in/ali boksa oz. transporterja.

Za nasvet, kako privaditi psa na boks oz. transporter, so vam na voljo naši izkušeni prodajalci.

Morebitne reklamacije na boks oz. transporter ne morete uveljavljati v primeru poškodb, ki jih je povzročila žival, katera ni bila vajena na boks oz. transporter.
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  4.78   18 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
TANJA
Boks je lahek in zadosti velik.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
Tomaz
Odlicen za svoj namen
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
Prikaži ostale ocene
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "23309", item_name: "Stefanplast Gulliver 4 IATA transporter - 71 x 51 x 50 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Stefanplast", item_category: "Psi", item_category2: "Boksi in potovanje", item_category3: "Transportni boksi", price: 69.99, quantity: 1 } ] } });