Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
 1. Versele Laga planinsko seno z zelišči - 500 g
 2.  
  Versele-Laga

  Versele Laga planinsko seno z zelišči - 500 g

  Planinsko seno z zelišči za vsakodnevno prehrano vašega kunca ali drugih glodavcev!

  • Čudovita naravna zeliščna aroma
  • Bogata botanična raznolikost
  • 100% naravni proizvod
  • Sušeno na soncu
  ID 6611  8 ocenPodroben opis
  rating
  Naš kunec nad tem senom ni najbolj navdušen. Vendar je to bolj stvar okusa, kot pa kakovosti sena. Vsebuje bolj drobne biljke in zelo lepo diši, tudi ni videti prahu. Je pa od vsake živalice odvisno, kaj ji gre najbolj v slast.
  - Mojca & PuhiPoglej ostale
  5.79
  Cena5,79 €
  Cena po odštetem bonusu* največ 5,67 €
  Bonus na kartico vsaj 0,12 €
  Na zalogi spletDostava isti dan
  Zaloga po poslovalnicah
Vsi kunci v prehrani nujno potrebujejo seno. Vsebuje vlaknine in zelišča, ki blagodejno učinkujejo na zdravje vaše živalice.

Izvor tega planinskega sena zagotavlja bogato botanično raznolikost. Je 100% naravni proizvod z zeliščno aromo in visoko vsebnostjo vlaknin (>30%).

Podpira tako prebavo, kot zobno nego kuncev in rastlinojedih glodavcev (morskih prašičkov, činčil, degujev, ...). Je idealna in bistvena dopolnilna krmna mešanica k dnevni prehrani in jo lahko dodate v neomejenih količinah.

Se ne praši, sušeno na soncu in s čudovitimi vonjavami!

Vse se je začelo s podjetnikom po imenu Prudent Vesele, ki je leta 1932 začel ukvarjati s prodaje hrane za živino. Pet let pozneje je v Deinzu (Belgija) ustanovill prvo tovarno, ki se je ukvarjala izključno s proizvodnjo hrane za živino. S tovarno je doživel pravi uspeh in svojo proizvodnjo širil in izpopolnjeval. Tovarna je kmalu postala ena najmodernejših in uspešnejših proizvodenj tiastega časa.

Seveda pa to ne bi bilo mogoče brez zagnanih uslužbencev, ki so kmalu prepričali družino Versele, da so svojo proizvodnjo nadgradili s hrano za športne golobe pismonoše. Temu je sledila še širitev na ponudbo za ostale tekmovalne živali, kot so konji, psi, pujsi in ptice.

Od sedemdesetih let prejšnjega stoletjaje njihova proizvodnja pokrivala proizvodnjo izdelkov za skoraj vse domače in hišne živali: od glodalce, ptic pa vse do mačk in psov.

Dosežki podjetja Versele-Laga:

 • 80 let izkušenj v prehrani živali
 • 7 tovarn v Evropi, 1 v ZDA in 1 na Kitajskem
 • Na trgu v več kot 75 državah
 • 2 100 različnih proizvodov za živali
 • Na leto nahranijo več kot 15 milijonov živali
Mnenja kupcev
Povprečna ocena izdelka  5.00   8 ocen

(Za oddajo se morate prijaviti)
rating
Mojca & Puhi
Naš kunec nad tem senom ni najbolj navdušen. Vendar je to bolj stvar okusa, kot pa kakovosti sena. Vsebuje bolj drobne biljke in zelo lepo diši, tudi ni videti prahu. Je pa od vsake živalice odvisno, kaj ji gre najbolj v slast.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
rating
ZALA
Morska prašička sta navdušena, še naš neješči pujso ga ima zelo rad.
Ta izdelek bi priporočil/-a prijatelju.
5
Prikaži ostale ocene
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "6611", item_name: "Versele Laga planinsko seno z zelišči - 500 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Versele-Laga", item_category: "Glodalci", item_category2: "Nastilji in stelje", item_category3: "Seno", price: 5.79, quantity: 1 } ] } });