Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Nasveti in informacije o hišnih ljubljenčkih Center uporabnih vsebin

Spletne strani, ki bodo potešile vašo radovednost in vam odgovorile na vse, kar ste vedno želeli vedeti o domačih ljubljenčkih!

in velika zbiralna akcija Pes moj prijatelj in Mr.Pet!
  1. 1000 € hrane za Animal Angels

    in velika zbiralna akcija Pes moj prijatelj in Mr.Pet!

    Svetovni dan živali 4. oktober je dan, ki ga praznuje vsak ljubitelj živali. Morda je to dan, ko svojemu kužku poklonimo novo igračko, domačega mačka še malo bolj prečohamo, ali pa se zgolj zavemo in zahvalimo za ljubezen, ki jo dnevno prejemamo od naših najboljših prijateljev.
    Dan živali pa je tudi dan, ko se spomnimo na tiste, manj srečne živali. Na tiste izgubljene, brezdomne, zavržene. Vsak, ki ima veliko srce, mu za njih ni vseeno in zato smo se nanje spomnili tudi pri nas.
     
    Velika zbiralna akcija
    V sodelovanju s Pes moj prijatelj in Animal Angels smo se odločili pomagati tem manj srečnim živalim in pripravili smo veliko zbiralno akcijo. Vsi, ki želite pomagati, lahko svoje prispevke pustite v za to namenjenih košaricah v vseh trgovinah Mr.Pet.


    1000 € hrane za Animal Angels
    Ker nam ni vseeno in ker cenimo delo, ki ga opravljajo društva, da živalim zagotovijo zaščito in pomoč, smo v  Mr.Petu ob dnevu živali za društvo Animal Angels donirali hrano za živali v vrednosti 1000€.  

     
    Vabljeni!
    In ne pozabite: Vsi ljubljenčki so v naših trgovinah dobrodošli!

  2. TAGI NA TEJ VSEBINI
    O AVTORJU
    Mr. Pet

    Prava pasma zame?

    Popust na prvi spletni nakup

    MR. PETOV IZBOR