Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

O nas
Mr. Pet je blagovna znamka podjetja Pet Network SI d.o.o.. V vseh naših trgovinah vam ponujamo pester izbor prehrane in opreme za pse, mačke, glodavce, ptice ter plazilce. Lahko pa se pohvalimo tudi z zelo obširnim programom sladkovodne akvaristike, saj sodelujemo z zelo priznanimi blagovnimi znamkami.

Od leta 2004 pa vse do danes je Mr. Pet razširil svojo kakovostno ponudbo s 26-imi poslovalnicami po celotni Sloveniji, v Ljubljani (BTC – Hala 3, na Celovški Cesti v Šiški, ter v nakupovalnem parku Rudnik), v Celju (Planet Tuš Celje ter StopShop), v Kranju (Planet Tuš Kranj), v Škofji Loki (Q Center), v Domžalah, v Mariboru, Postojni, Kamniku, Velenju, Kopru (Supernova), v Novemu mestu (BTC ter Qlandia), Novi Gorici (v Supernova ter Qlandia), Murski Soboti (BTC) ter na Ptuju, Sežani, Jesenicah.

Naša bistvena prednost v panogi je širok cenovni in kvalitetni izbor izdelkov, uvajanje novosti in sledenje svetovnim trendom pri oskrbi malih živali, kar kupcem omogoča možnost kvalitetnega izbora, prilagojenega specifičnim potrebam hišnih ljubljenčkov.

Nadaljnja prednost podjetja je tudi poslovna usposobljenost in kompetentnost zaposlenih, saj je podjetje ob intenzivni rasti poslovanja pridobilo kvalitetne sodelavce z bogatimi izkušnjami na komercialnem področju. Strokovno prodajno osebje pa svojo kompetenco v oskrbi potreb malih živali črpa predvsem iz neizmerne ljubezni do živali. V Mr. Petu imamo naše hišne ljubljenčke za del naših družin!

S skupnimi močmi smo trgovine naredili kupcu domače in prijazne.

Hvala za zaupanje,

Vaš Mr. Pet

Naše poslovalnice


Tukaj si oglej zemljevid in preveri delovne čase.


Podatki podjetja

Sedež in uprava podjetja:

Pet Network SI d.o.o.,
Celovška cesta 258, 1000 Ljubljana
Tel: 01 235 00 00
Splošni e-mail: info@mrpet.si
Internet: www.mrpet.si


Naročila in spletna podpora:

E-mail: splet@mrpet.si
Tel: 01 234 3000

Potrebuješ pomoč? klik


Družba Pet Network d.o.o. je vpisana v sodni register
Okrožnega sodišča v Ljubljani pod številko 1/40729/00.
Matična št.: 2032279, Davčna št.: 54536626, Osnovni kapital: 12.519,00 €.Obvestilo o spremembi podatkov Mimaja d.o.o.

Spoštovani kupci!
Spoštovani člani Kluba Mr.Pet!

Družba MIMAJA, trgovina na drobno, d.o.o., Letališka cesta 3C, 1000 Ljubljana, matična številka: 2032279000, davčna številka: SI 54536626, na svoji poslovni poti vstopa v novo obdobje, z novo firmo (imenom) in novim poslovnim naslovom.

Firma družbe je od dne 05.02.2019 dalje PET NETWORK SI, trgovina in storitve, d.o.o., družba pa ima nov poslovni naslov na naslovu Celovška cesta 258, 1000 Ljubljana.

Ostali podatki družbe (davčna številka, matična številka, TRR, telefonska številka in elektronski naslov) ostajajo nespremenjeni.

Kljub spremembam podatkov pa ostajajo naši cilji in prizadevanja še vedno usmerjeni k zagotavljanju kakovostne in pestre ponudbe izdelkov za male živali ter k zagotavljanju prednosti in ugodnosti, ki jih članstvo v Klubu Mr.Pet prinaša.
Naši kupci in hišni ljubljenčki tako ostajate na prvem mestu!

Z lepimi pozdravi,
Ekipa Mr.Pet
PET NETWORK SI d.o.o.