Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Hvala v imenu zapuščenih živali!


Mnenja naših strankrating
Srečko
Super!

Mnenja naših strankrating
Urška
Velika izbira ter kvalitetna hrana za naše hišne ljubljenčke =). Predvsem pa hitra dostava, tudi v prazničnih dneh (december).

Mnenja naših strankrating
& Cucciolo
Odlična trgovina,pomoč in prodajalke 10+++++ Drug teden bova naročila vodno črpalko.

Mnenja naših strankrating
anka & uhi
Naš zajček je zadovoljen. Jaz sem samo sodelovala pri nabavi hrane v času, ko so bile vaše trgovine zaprte. Moram pa vas pohvaliti, ste hitri in o vsem takoj pošljete mail in SMS. Dostavna služba GLS je najboljša izbira, ker nas obvestijo o času dostave in pred tem tudi pokličejo. Hvala, ostanite zdravi in lep pozdrav, Anka

Mnenja naših strankrating
DEJAN & Freya
Freya obožuje Barf, ravno prav pakirani in zelo dobri. Prisegam na kvalitetno prehrano naših ljubljenčkov, kar se tudi najde v Mr. pet poslovalnicah

Oddaj mnenje

Dostava Ljubljana v 3h!Dostava pasje hrane v 3h!

Vse artikle z oznako Dostava Ljubljana v 3h! dostavimo v Ljubljani in okolici v samo 3h!

Top blagovne znamke

4Pet

WolfPack

Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni, poleg tega pa imajo tudi potrdilo naših štirinožnih prijateljev, da so okusni in organizmu dobro denejo!

...razišči

Nature's Variety

Nature's Variety predstavlja naravno prehrano za vašega ljubljenčka. Vsi recepti so pripravljeni z visokokakovostnimi naravnimi sestavinami in ne vsebujejo barvil, konzervansov in umetnih arom.

...razišči

Ontario

Hrana Ontario je rezultat dolgoletnega sodelovanja med veterinarji in nutricionisti. Hrano bogati velik delež mesa in zelenjave, minimalna količina žitaric ter premišljeno dodana zelišča. Zagotovite vašemu psu kvalitetno hrano po dostopni ceni.

...razišči

Isegrim

Isegrim je hrana, ki vsebuje najboljše, kar ponuja narava. V kombinaciji, navdihnjeni z življenjem volkov, najdemo velik delež svežega mesa, veliko zelenjave z jagodičevjem in divjimi zelišči. Za aktivno, vrsti prilagojeno življenje.

...razišči