Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Mnenja naših strankrating
& Cucčolo
Ayer estuvimos en la tienda Mr. Pet en Kranj.Las chicas fueron super gentiles,nos ayudaron a encontrar una pompa de agua para el estanque y nos dieron muy buenos consejos.La semana proxima ordenaremos la pompa. Odlična trgovina,pomoč in prodajalke 10+++++ Drug teden bova naročila vodno črpalko.

Mnenja naših strankrating
anka & uhi
Naš zajček je zadovoljen. Jaz sem samo sodelovala pri nabavi hrane v času, ko so bile vaše trgovine zaprte. Moram pa vas pohvaliti, ste hitri in o vsem takoj pošljete mail in SMS. Dostavna služba GLS je najboljša izbira, ker nas obvestijo o času dostave in pred tem tudi pokličejo. Hvala, ostanite zdravi in lep pozdrav, Anka

Mnenja naših strankrating
DEJAN & Freya
Freya obožuje Barf, ravno prav pakirani in zelo dobri. Prisegam na kvalitetno prehrano naših ljubljenčkov, kar se tudi najde v Mr. pet poslovalnicah

Mnenja naših strankrating
NUŠA & Black & Jack
Odlična kvaliteta izdelkov, hitra dostava, velika zaloga.

Mnenja naših strankrating
& Neko
V vaši trgovini kupujem posip za mačji wc, ki je vedno na voljo na policah, zato se lahko kadarkoli zanesem na vas. Super!

Oddaj mnenje
Stranke nam zaupajo

Top blagovne znamke

4Pet

WolfPack

Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni, poleg tega pa imajo tudi potrdilo naših štirinožnih prijateljev, da so okusni in organizmu dobro denejo!

...razišči

Rustican

Odkrijte popolno kombinacijo okusov hrane Rustican, ki slovi po bogatem okusu in visoki biološki vrednosti sestavin. Holističen in brezglutenski recept oponaša naravno dieto psov ter oskrbi telo vašega psa z vsem kar potrebuje za aktivno in zdravo življenje.

...razišči

Ontario

Hrana Ontario je rezultat dolgoletnega sodelovanja med veterinarji in nutricionisti. Hrano bogati velik delež mesa in zelenjave, minimalna količina žitaric ter premišljeno dodana zelišča. Zagotovite vašemu psu kvalitetno hrano po dostopni ceni.

...razišči

Isegrim

Isegrim je hrana, ki vsebuje najboljše, kar ponuja narava. V kombinaciji, navdihnjeni z življenjem volkov, najdemo velik delež svežega mesa, veliko zelenjave z jagodičevjem in divjimi zelišči. Za aktivno, vrsti prilagojeno življenje.

...razišči