Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali
Brezplačna dostava nad 39€

Mnenja naših strankrating
DEJAN & Freya
Freya obožuje Barf, ravno prav pakirani in zelo dobri. Prisegam na kvalitetno prehrano naših ljubljenčkov, kar se tudi najde v Mr. pet poslovalnicah

Mnenja naših strankrating
NUŠA & Black & Jack
Odlična kvaliteta izdelkov, hitra dostava, velika zaloga.

Mnenja naših strankrating
& Neko
V vaši trgovini kupujem posip za mačji wc, ki je vedno na voljo na policah, zato se lahko kadarkoli zanesem na vas. Super!

Mnenja naših strankrating
ALENKA & ribice :)
Oddelek akvaristike v Mr Pet na Celovški je tako super, da bi ga obiskala kar vsak dan! Kadar kaj potrebujem, so mi prijazni sodelavci vedno pripravljeni pomagati. Vse mi razložijo, mi svetujejo in pomagajo pri nakupu. Dovolj je, da samo povem svoje litre in težavo, pa poskrbijo zame. Pa še ribice so takooo lepe - že spet razmišljam o večjem akvariju, da bo šla notri še kakšna :)

Mnenja naših strankrating
SUZANA & BILI
VŠEM MI JE, DA LAHKO NAROČAM PO SPLETU IN IMAM DOSTAVO DO DOMA IN VEDNO DOBIM VSE, KAR SEM NAROČILA.

Oddaj mnenje
Stranke nam zaupajo

Top blagovne znamke

4Pet

4Pet

Blagovna znamka 4Pet združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni, poleg tega pa imajo tudi potrdilo naših štirinožnih prijateljev, da so okusni in organizmu dobro denejo!

...razišči

Rustican

Odkrijte popolno kombinacijo okusov hrane Rustican, ki slovi po bogatem okusu in visoki biološki vrednosti sestavin. Holističen in brezglutenski recept oponaša naravno dieto psov ter oskrbi telo vašega psa z vsem kar potrebuje za aktivno in zdravo življenje.

...razišči

Ontario

Hrana Ontario je rezultat dolgoletnega sodelovanja med veterinarji in nutricionisti. Hrano bogati veli delež mesa in zelenjave, minimalna količina žitaric ter premišljeno dodana zelišča. Zagotovite vašemu psu kvalitento hrano po dostopni ceni.

...razišči

Isegrim

Isegrim je hrana, ki vsebuje najboljše, kar ponuja narava. V kombinaciji, navdihnjeni z življenjem volkov, najdemo velik delež svežega mesa, veliko zelenjave z jagodičevjem in divjimi zelišči. Za aktivno, vrsti prilagojeno življenje.

...razišči