Brezplačna dostava nad 39€
Odpošljemo v 24h
Dostavimo v 1-2 dneh
Skupine živali

Mnenja kupcev

Si zadovoljen s kupljenim izdelkom? Oceni ga in sodeluj v mesečnem žrebu za 10€*!


Tvoje mnenje cenimo …

Prosimo te, da nameniš nekaj trenutkov svojega časa, da nam poveš, kakšna je tvoja izkušnja z izdelki, kupljenimi pri nas. Tvoje mnenje bo pomagalo drugim pri ustrezni odločitvi za nakup, nam pa bo predstavljalo kompas glede ustreznosti naše ponudbe in njenega razmerja med ceno in kakovostjo.

Vsa oddana mnenja bodo sodelovala v mesečnem žrebu za 10€, ki jih bomo pripisali na kartico kluba Mr.Pet.

*10 € se pripiše kot bonus na klubsko kartico Mr.Pet, ki ga lahko od naslednjega dne naprej, koristite v katerikoli prodajalni Mr.Pet.  Nagrajence bomo obvestili po e-pošti ali telefonu. 

Preden sodeluješ, prosimo preberi pogoje sodelovanje:
  1. Oddaja mnenja
    Z oddajo ocene, mnenja oz. komentarja artikla se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe spletne strani www.mrpet.si. Uporabnik z oddajo dovoljuje upravljalcu spletne strani objavo in neomejeno uporabo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugij medijih. Upravljalec ima pravico oddano vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu upravljalca.
  2. Nagradni žreb
    Vsa oddana mnenja so samodejno vključena v mesečni žreb, razen tista, ki ne ustrezajo politiki bontona ali so drugače neprimerna za javno objavo. Zmagovalec bo izbran iz vseh oddanih mnenj tistega meseca. Izbor zmagovalca in odločitev podjetja Pet Network SI d.o.o. sta dokončna.
  3. Nagrada
    Mesečni zmagovalec prejme nagrado v višini 10,00eur v obliki pripisa bonusa na njegovo klubsko kartico Mr.Pet. V primeru, da zmagovalec ni član kluba, se s prejemom nagrade strinja s včlanitvijo v Mr.Pet klub in kreiranjem lastne članske kartice. Zmagovalec bo obveščen preko telefona ali elektronske pošte.