Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. All For paws Off Street oprsnica Graffiti, S - 1,5 cm / 25-45 cm
 2. Odprodaja!
  Great value
   
  All For Paws

  All For paws Off Street oprsnica Graffiti, S - 1,5 cm / 25-45 cm

  Nastavljiva oprsnica iz tekstila z ekološko in vodoodbojno impregnacijo, ki bo poskrbela za varno sprehajanje vašega kužka, hkrati pa razbremeni kužkov vrat in po telesu porazdeli silo.

  • Namestitev: kuža stopi v oprsnico - sponko zapnete na mestu med lopaticami
  • Močna sponka in dva obroča za pripenjanje povodca
  • Impregnacija brez fluora
  • Enostavno čiščenje in hitro sušenje
  • Odsevni elementi
  13.99
  Regular price19,99 €You save6,00 € (-30,00%)
  Web price13,99 €
  Club price after earned bonus 13,71 €
  Earned bonus 0,28 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Za vsakodnevne pustolovščine na sprehodih vašega kosmatinčka bo kot nalašč kvalitetna oprsnica AFP Off Street, ki je primerna za uporabo v vseh vremenskih razmerah.

Oprsnica z zanimivim vzorcem je nastavljiva na več mestih. Sponka za pripenjanje oprsnice na kužka je močna, za dodatno varnost poskrbita tudi dva kovinska obročka na katera pripnete karabin povodca. Odsevni elementi na oprsnici poskrbijo za dodatno varnost v prometu. Izdelek enostavno očistite z vlažno krpo in toplo vodo, lahko uporabite tudi nežno milo, ki je primerno za živali. Oprsnice so precej manj nevarne za uporabo, kot običajne ovratnice. Pri močnejših potegih se pri kosmatinčku lahko zgodi, da pride do hudih poškodb sapnika in vratnih kosti. Uporaba oprsnic se priporoča tudi za manjše kužke, zaradi njihovih šibkejših kosti, ki se med vlečenjem hitreje poškodujejo. Oprsnica pa je tudi nujni pripomoček za pse, ki imajo težave s hrbtenico.

Na voljo je tudi povodec in ovratnica v enaki barvi!

Širina traku: 1,5 cm
Obseg obeh delov oprsnice: 25-45 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49874", item_name: "All For paws Off Street oprsnica Graffiti, S - 1,5 cm / 25-45 cm", discount: 6.00, index: 0, item_brand: "All For Paws", item_category: "Dogs", item_category2: "Collars and Leashes", item_category3: "Harnesses", price: 19.99, quantity: 1 } ] } });