Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Almo Nature Daily konzerva - govedina - 400 g
 2. Same day delivery
   
  Almo Nature

  Almo Nature Daily konzerva - govedina - 400 g

  Popolna mokra hrana za mačke, ki jo lahko ponudimo kot glavni obrok ali popestritev.

  • Brez umetnih barvil in konzervansov
  • Visok delež mesa
  • Velika vsebnost vlage
  • Slasten okus govedine
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
400 g Almo Nature Daily konzerva - govedina - 400 g 400 g
Sale
3,98 €/kg 0,03 € Regular price1,99 €
You save0,40 €
1,99 €
You save0,40 €
1,59 €1,59 €1.59
6 x 400 g Almo Nature Daily konzerva - govedina - 400 g 6 x 400 g
Economy kit
3,98 €/kg 0,19 € Kit price11,94 €
You save2,39 €
11,94 €
You save2,39 €
9,55 €9,55 €9.55
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "45960", item_name: "Almo Nature Daily konzerva - govedina - 400 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Almo Nature", item_category: "Cats", item_category2: "Cat Food", item_category3: "Wet Cat Food", price: 1.99, quantity: 1 } ] } });

Le katera mačka bi se lahko uprla mehkim koščkom mesa v omaki? Almo Nature Daily je popoln obrok za mačke. Slasten okus govedine!

Vsebuje slastne koščke mesa govedine in ne vsebuje žit!

Zaradi visoke vsebnosti vlage je mokra hrana še posebej primerna za mačke, ki nerade pijejo vodo.

Sestava:

meso in živalski stranski proizvodi (od tega govedina 4%), jajca in jajčni stranski proizvodi, minerali, izvleček rastlinskih vlaken.

Dodatki - Nutritivni dodatki:

Vitamin A 1415 IU/kg, Vitamin D3 150 IU/kg, Vitamin E 19 mg/kg, bakrov(II) sulfat pentahidrat 3,2 mg/kg (baker 0,8 mg/kg).

Analitske sestavine:

surove beljakovine 7,5%, surova vlaknina 0,1%, vsebnost maščobe 5,5%, surovi pepel 3%, vlaga 81,5%. 

ZAKAJ IZBRATI HRANO ALMO NATURE?

Mačke in psi so pretežno mesojede živali, s prebavnim traktom delno prilagojenim sodobnemu načinu življenja. A vendar je dejstvo, da njihov prebavni trakt najhitreje absorbira maščobe in proteine živalskega izvora. Tega se zavedajo tudi prehranski strokovnjaki Almo Nature, ki so zasnovali prehrano, ki jo odlikuje:

 • Uporabljeno le najkvalitetnejše meso: meso uporabljeno v hrani Almo Nature je v celoti odobreno za uporabo v proizvodnji človeške hrane, saj proizvajalci verjamejo, da si naše mačke in psi zaslužijo kar najboljše. Zavedajo se, da so mačke in psi mesojedci, zato je delež mesa v konzervah izjemno velik. V njih najdemo prave koščke mesa, ki so pripravljeni na način, ki ohrani kar največ mikrohranil. Meso je pridelano v prosti reji, ribe pa so sveže ulovljene, saj o kvaliteti hranila odloča kvaliteta sestavine (o kvaliteti beljakovin odloča kvaliteta sestavine).
 • Dodatek riža: riž je znan kot odlična dietna hrana, ki uravnava prebavo. Je najlažje prebavljiva žitarica, ki ne draži želodca in prebavnega trakt. Riž bo vašo mačko ali psa oskrbel tudi s potrebnimi vlakninami, ki bodo poskrbele za redno in pravilno iztrebljanje.
 • Prva hrana na tržišču brez dodatkov: leta 2000 se je svetu predstavila linija hrane Almo Nature, ki je bila v celoti narejena iz čistih, naravnih sestavin in ni vsebovala nepotrebnih dodatkov. Še danes se proizvajalci držijo načela, da v svojo hrano vključujejo najkvalitetnejše sestavine, ki jih naši kosmatinci resnično potrebujejo za zdravo življenje.

Vodilo proizvajalcev hrane je: „Smo to kar jemo“, kar velja tudi za naše štirinožne prijatelje.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.