Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Arden Grange Kitten -piščanec - 2 kg
 2.  
  Arden Grange

  Arden Grange Kitten -piščanec - 2 kg

  Popolna visoko kvalitetna hrana za mačje mladiče in doječe samice. Odlikuje jo visoka koncentracija hranil ter ravnovesje mineralov in vitaminov, ki krepijo imunski sistem mladičev in brejih samic.

  • Popolna uravnotežena prehrana za mačje mladiče in breje in doječe samice
  • Iz svežega piščanca
  • Visoka koncentracija hranil
  • Ravnovesje vitaminov in mineralov
  • Ne vsebuje žit
  18.99
  Price18,99 €
  Club price after earned bonus 18,61 €
  Earned bonus 0,38 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Popolna in uravnotežena suha hrana za mačje mladiče, hrani pa se lahko tudi brejim in doječim samicam, ki imajo v tem obdobju drugačne prehranske potrebe. Recept vsebuje visoko koncentracijo glavnih hranil. Ravnotežje vitaminov in mineralov pa izpolnjuje posebne potrebe rastočih mačjih mladičev. Obilna porcija svežega piščanca zagotavlja slasten in enostavno prebavljiv vir beljakovin.

Hrana ne vsebuje žit in kosmičev in tako ustreza naravni prehrani mačk. Za hrano so izbrane le visoko kvalitetne sestavine, odobrene za človeško prehrano. Vanjo ni vključenih umetnih barvil, dodatkov ali konzervansov. Vsebuje edinstveno zmes hranil in naravnih dodatkov, ki pomagajo spodbujati optimalno zdravje, vitalnost in stanje vaše mačke.

HRANA ARDEN GRANGE KITTEN VSEBUJE

 • Probiotike za dobro prebavo.
 • Tavrin za zdravo srce, vid in živčni sistem.
 • Esencialne maščobne kisline, ki pomagajo ohranjati zdravo kožo in dlako.
 • Izvleček brusnice za zdravje sečil.
 • Naravne vlaknine, ki pomagajo preprečevati nastanek dlačnih kep.
 • Antioksidanti in vitamini, ki pomagajo podpirati imunski sistem in zdravje zob vaše mačke.

Proizvaja: Arden Grange

Država porekla: Velika Britanija

Šifra izdelka: 25528

Sestava:

moka piščančjega mesa (30 %), svež piščanec (26 %), krompir (26 %), piščančje olje, posušeno celo jajce, piščančji hidrolizat, kril, kvasovke, slad, grahove vlaknine, rudninske snovi, prebiotične FOS, prebiotične MOS, izvleček brusnice, glukozamin, metil sulfonil metan, hondroitin, nukleotidi.
Antioksidanti: (naravne zmesi tokoferola).

Analitske sestavine: 

surove beljakovine 34 %, vsebnost maščobe 22 %, surovi pepel 7,5 %, surova vlaknina 1,6 %, kalcij 1,6 %, fosfor 1,1 %, taurin 1.250 mg/kg, omega 3 0,4 % omega 6 3,5 %.

Dodatki (na kg):
Nutritivni dodatki:
Vitamini: vitamin A 35.000 IE, vitamin D3 2.500 IE, vitamin E 250 IE
Elementi v sledovih: cink (kot cinkov kelat iz hidrata aminokislin) 90mg, baker (II) (kot bakrov kelat aminokislin, hidrat) 8mg, mangan (kot manganov kelat iz hidrata aminokislin) 6mg, jod (kot brezvodni kalcijev jodat) 1.5mg.

Kako se je vse začelo?

Leta 1996 sta priznana vzreditelja nemških ovčarjev, Grah in Wendy Stephens, v Sussexu ustanovilo podjetje, katerega cilj je bil proizvesti kvalitetno hrano, ki jo bodo lahko uživali popolnoma vsi psi. Njune dolgoletne izkušnje so jima prinesle veliko znanja in razumevanja prehranjevalnih navad psov, ki sta jih uspešno vključila v svojo proizvodno linijo.

Pri svojem delu sta že od samega začetka imela v mislih zdravje in dobro počutje psov in mačk, ki je posledica kvalitetne in pravilne prehrane.

 

Temeljna načela v proizvodnji hrane za živali Arden Grange:

Podjetje se v celoti zavzema za human odnos do živali, zato noben izdelek Arden Grange ni testiran na živalih. Še vedno pa njihovi zvesti preizkuševalci hrane (psi in mačke zaposlenih) poskrbijo, da hrana Arden Grange tekne kar se da velikemu številu ljubljencev.

Že v samem začetku sta ustanovitelja želela zasnovati hrano, ki jo lahko uživajo popolnoma vsi. Tudi najhujši alergiki. Hrana zato ne vsebuje soje, žit, govedine, mlečnih izdelkov in glutena. Tudi meso uporabljeno v hrani je izjemno kvalitetno, saj živali niso hranjene s hrano, ki vsebuje antibiotike in hormonske dodatke. Vse meso je tudi odobreno za uporabo v človeški prehrani.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.