Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Nobby bodičasta žoga z zvončkom in vrvjo - 7 cm
 2.  
  Nobby

  Nobby bodičasta žoga z zvončkom in vrvjo - 7 cm

  Pletena vrv, ki ima na koncu pritrjeno gumijasto žogico, popelje vašega psa v napet svet igre lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre od vlečenja, do lovljenja. Preko nore zabave si bo vaš kuža tudi učinkovito očistil zobe.

  • Gumijasta žoga ima odprtino za priboljške
  • Zvončkljajoč zvok
  • Uspešna motivacija pri vzgoji in šolanju
  • Zbudi naravni nagon po lovljenju
  3.90
  Regular price4,59 €You save0,69 € (-15,00%)
  Web price3,90 €
  Club price after earned bonus 3,82 €
  Earned bonus 0,08 €
  On stock online
  Stock in stores?

Pletena, bombažna vrv z gumijasto žogico na koncu, popelje vašega psa v živahen svet igre in lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre - od vlečenja, do lovljenja. Preko nore zabave si bo vaš kuža tudi učinkovito očistil zobe.

PREKO NAGONA DO VZGOJE: psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado.

ZABAVNA SKRB ZA ZOBE: Pletena bombažna vrv je tudi odličen pripomoček pri negi zob, saj si jih pes, med grizenjem bombažnih vlaken, z dodobra očisti. Posebej priporočljiva je uporaba bombažnih pletenih igrač pri pasjih mladičih, ki si preko grizenja sami omajejo mlečne zobe.

Uporaba igrače more vedno potekati pod nadzorom, saj lahko žival pogoltne del igrače. Igrače je potrebno redno menjati, saj je lahko poškodovana igrača nevarna psom.

Premer: 7 cm

Šifra izdelka: 13917

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.