Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Bellfor posladki z insekti - 200 g
 2.  
  Bellfor

  Bellfor posladki z insekti - 200 g

  Priboljški Bellfor z insekti so priročni, zdravi in okusni!

  • Insektni proteini so primerni tudi za alergike
  • Čvrsta tekstura
  • Majhni in primerni za nagrajevanje pri šolanju
  • Za prebavo nezahtevni
  • Primerno za vse velikosti in pasme
  3.69
  Price3,69 €
  Club price after earned bonus 3,62 €
  Earned bonus 0,07 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Slastni in zdravi priboljški za pse iz insektov! Čeprav psi pojejo količinsko malo priboljškov, pa moramo tudi pri njih paziti, da so kar se da zdravi.

Ne vsebujejo umetnih kemikalij in so okusni, mehki in idealne velikosti za nagrajevanje vseh velikosti in starosti psov.

Ker vsebujejo samo insektne beljakovine in so brez žit, so primerni tudi za alergike!

Zakaj insekti?

Manjši vpliv na okolje: Insekti imajo hiter življenjski cikel in za vzrejo ne potrebujejo velikih površin. Ker je za hrano uporabnih kar 99% živali, se zmanjša količina odpadkov. Insekti potrebujejo manj hrane, zato je tudi strošek vzreje in poraba surovin neprimerljivo manjša, kot pri konvencionalni reji.

Manj alergij: Pri vzreji insektov ne potrebujemo antibiotikov in umetnih hormonov, zato taka hrana ni alergena. Primerna pa je tudi za pse, ki so alergični na druge vire beljakovin.

Bellfor je družinsko podjetje sestavljeno iz samih ljubiteljev živali, katero ima več kot 30 let izkušenj v svetu pasje hrane. Kljub čedalje bolj uspešnem poslovanju podjetja, jim je na prvem mestu še vedno zdravje živali!

Bellfor za izdelavo hrane in prehranskih dopolnil uporablja le surovine visoke kakovosti in svojim izdelkom ne dodajajo klavniških odpadkov in umetnih aditivov. Sodelujejo z lokalnimi dobavitelji, saj so le tako lahko prepričani o kvaliteti in poreklu sestavin. Pri razvoju svojih izdelkov sodelujejo z veterinarji in nutricionisti.

Leta 2016 so začeli v hrani uporabljati inovativno sestavino prihodnosti: insekte! Uporaba insektnih beljakovin ima mnoge prednosti tako za našega psa, kot tudi za okolje, saj je uporaba žuželk v prehrani izjemno ekonomična in trajnostna - odlikuje jih visoka biološka vrednost, majhni stroški reje pri kateri ne potrebujemo dodatka antibiotikov in rastnih hormonov.

Ne samo skrb za živali, podjetje Bellfor skrbi tudi za okolje! Uporabljajo lokalne surovine, katere ne zahtevajo transporta po celem svetu, svoje izdelke pa pakirajo v okolju prijazno embalažo, katero lahko recikliramo. Uporaba insektov v prehrani zahteva manj prostora, energije in ne proizvaja toplogrednih plinov!

Stopimo v prihodnost s podjetjem Bellfor!

Product tests

Nasvet: Insektna hrana

Kaj so prednosti insektne hrane za pse? Iz česa in kako je narejena ter zakaj je taka hrana okolju prijazna?

preberi vse o insektni hrani...

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.