Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon gumijasti frizbi, različne barve - 18 cm
 2.  
  Camon

  Camon gumijasti frizbi, različne barve - 18 cm

  Psi bi se za frizbiji lahko podili cel dan in še vedno jim ne bi bilo dovolj. Z zabavnim frizbijem se vi in vaš pes lahko igrata do onemoglosti. 

  • Mehka guma
  • Zaradi živahne barve hitro opazljiv
  • Mehek (ne poškoduje dlesni)
  • Plava na vodi
  • Izbira barve ni mogoča!
  7.99
  Price7,99 €
  Club price after earned bonus 7,83 €
  Earned bonus 0,16 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Z vašim kužkom lahko na sprehodih ali na plaži uživate z Camon frizbijem, ki bo poskrbel za napeto igro lovljenja.

Frizbi je narejen iz gume, ki plava na vodi in je prijazen do dragocenih pasjih zob ter dlesni. Živahna barva frizbija omogoča, da ga boste lahko hitro opazili in našli. 

Na voljo različne barve, izbira barve ni mogoča!

Premer: 18 cm

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate.

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja.

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "51066", item_name: "Camon gumijasti frizbi, različne barve - 18 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Camon", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Rubber Toys", price: 7.99, quantity: 1 } ] } });