Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon pas za tek Plus, neopren
 2.  
  Camon

  Camon pas za tek Plus, neopren

  Udoben pas za tek, aktivne sprehode in izlete v naravo.

  • Odlično prileganje telesu
  • Elastični povodec absorbira šoke pri nenadnih potegih
  • Odsevni elementi za večjo varnost
  • Vrtljiv karabin
  • Iz kvalitetnega neoprena
  31.19
  Price31,19 €
  Club price after earned bonus 30,57 €
  Earned bonus 0,62 €

Camon pas za tek s povodcem, primeren za sprehode in tek, je praktičen pripomoček za aktivnosti na prostem z vašim ljubljenčkom, ker vam omogoča proste roke.

Pas se odlično prilega telesu in je zelo udoben, saj elastični povodec absorbira sunke ob vlečenju psa. Všiti odsevni elementi ohranjajo varnost tudi pri večernih sprehodih.

Povodec je vpet na vrtljiv karabin, kar preprečuje navijanje povodca, povodec pa se tudi hitro in enostavno izpne iz pasu.

OPOZORILO: Svetujemo previdnost pri uporabi pasu za tek, ker ob potegu psa lahko padete in se poškodujete. Povodca ne uporabljajte za pse, ki močno vlečejo.

Mere: pas – 80 - 140cm/3,8cm, povodec – 120 - 150cm/2,5cm.

Camon je italijansko podjetje, ki je specializirano za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate.

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja.

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "46982", item_name: "Camon pas za tek Plus, neopren", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Camon", item_category: "Dogs", item_category2: "Collars and Leashes", item_category3: "Sport Leashes", price: 31.19, quantity: 1 } ] } });