Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon posoda Bella kost mix - 0,25 l
 2.  
  Camon

  Camon posoda Bella kost mix - 0,25 l

  Praktična posoda za hrano ali vodo s prikupnim motivom.

  4.99
  Price4,99 €
  Club price after earned bonus 4,89 €
  Earned bonus 0,10 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Globoka posoda iz nerjavečega jekla je čista, čvrsta in praktična. Zunanjost je potiskana s prikupnim motivom, ki bo polepšal jedilni kotiček našega ljubljenčka. 

Na spodnjem delu je gumiran obroč, ki prepreči zdrsevanje posode. 

Premer: 12 cm
Volumen: 250 ml

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "33627", item_name: "Camon posoda Bella kost mix - 0,25 l", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Camon", item_category: "Dogs", item_category2: "Supplies", item_category3: "Dog Bowls", price: 4.99, quantity: 1 } ] } });