Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Canvit BARF kokosovo olje - 600 g
 2.  
  Canvit

  Canvit BARF kokosovo olje - 600 g

  Kokosovo olje kot odlično prehransko dopolnilo prehrani vašega kužka ali mucka.

  • Hladnostiskano kvalitetno olje
  • Za aktivne živali
  • Ugoden vpliv na kožo in dlako
  • V trdi obliki pri temperaturah pod 20°C
  • Primerno tudi za zunanjo uporabo
  • Odlična dopolnitev k B.A.R.F. hrani
  16.99
  Price16,99 €
  Club price after earned bonus 16,65 €
  Earned bonus 0,34 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Prehransko dopolnilo Canvit B.A.R.F. Coconut oil za pse in mačke v obliki organskega in hladnostiskanega kokosovega olja. Pri temperaturah pod 20°C ostane v trdi obliki, pri višjih temperaturah se začne topiti. Uporablja se predvsem kot dodatek hrani, ki jo pripravljate sami doma - B.A.R.F.. Domača kuhana hrana, za razliko od predpripravljenih krmnih mešanic, ne vsebuje vseh potrebnih hranilnih snovi, zato jih je potrebno dodajati.

Kokosovo olje vsebuje lavrinsko kislino, ki deluje protimikrobno in protivnetno. Podpira pa tudi zdravje srca in ožilja ter jeter, ugodno vpliva tudi na zdravo dlako in kožo.

Izdelek po uporabi dobro zaprite in shranjujte v suhem ter temnem prostoru. 

SESTAVA: kokosovo olje 100%.

ANALITSKE SESTAVINE: vsebnost maščobe 100 %.

Podjetje Canvit je vodilni proizvajalec krme za živali in vitaminsko-mineralnih dodatkov za hišne ljubljenčke v Češki republiki. Canvit vitaminsko-mineralni dodatki za pse in mačke ter tudi druge živali poskrbijo za zdravje vašega hišnega ljubljenčka in lajšajo pogoste zdravstvene težave, kot so: težave s kožo, mobilnostjo, zobovjem, imunskim sistemom, urinarnim sistemom, preveliko telesno težo in drugimi. Podjetje je zavezano k zagotavljanju najboljše kakovosti, zato imajo zaposlene vrhunske inžinirje na področjih nutricionistike, tehnologije in veterine.

Širok nabor prehranskih dodatkov znamke Canvit za pse in mačke, ki podpirajo zdravje in delujejo preventivno proti najpogostejšim zdravstvenim težavam naših ljubljenčkov. Tipične bolezni živali, predvsem »bolezni življenjskega sloga«, so posledica nepravilne prehrane, oslabljene imunosti v kritičnih situacijah ali pomanjkanja vitaminov in hranil. Z uporabo izdelkov Canvit lahko učinkovito preprečujemo te težave in krepimo zdravje. Preventiva v obliki prehranskih dodatkov je učinkovit način, da vaš ljubljenček uživa dolgo in zadovoljujoče življenje, povrh vsega, pa so izdelki tudi izjemno okusni! V izdelkih Canvit ne boste našli nepotrebnih umetnih dodatkov ali GSO. Nabor izdelkov je razdeljen v 3 različne linije kot so: veterinarski izdelki, funkcionalni priboljški in B.A.R.F. prehranska dopolnila. 

- Veterinarski izdelki: namenjeni lajšanju različnih specifičnih zdravstvenih težav. Izdelki vsebujejo uravnoteženo mešanico vitaminov, mineralov in elementov v sledovih, ki skrbijo za visoko učinkovitost in absorbcijo bioaktivnih komponent v telesu. Uporaba lahko prepreči povečano tveganje za bolezni in nudi podporo pri zdravljenju v zgodnjih fazah bolezni.

- Funkcionalni priboljški: priboljški za vsakodnevno uporabo in lajšanje ter preprečevanje najpogostejših zdravstvenih težav. Priboljški so obogateni s kompleksom aktivnih snovi, zelišč in izvlečkov za učinkovito podporo različnim organskim sistemom. Zdravi in okusni priboljški bodo vašega ljubljenčka preprosto navdušili

- B.A.R.F. prehranska dopolnila: pristni naravni izdelki iz liofiliziranega sadja, zelenjave, zelišč, olj in funkcionalnih nutricevtikov. Liofilizacija pomeni sušenje živila z globokim zamrzovanjem s katerim se odstrani voda. Vse učinkovine imajo ohranjeno naravno obliko, izdelki ne vsebujejo nepotrebnih snovi. Linija predstavlja široko paleto dopolnil v primeru hranjenja po principih B.A.R.F. in celosten prstop k zdravju živali.

Glavni cilj podjetja je, da so hišni ljubljenčki srečni in zdravi, saj nam prinašajo veselje in ljubezen.

UPORABA IZDELKA:

Canvit B.A.R.F. Coconut Oil je prehransko dopolnilo za pse ali mačke. Izdelek v hrano preprosto vmešate. V kolikor izdelek uporabljate za zunanjo uporabo, manjšo količino olja stopite na navlaženi dlani in vtrite v dlako.

ODMERJANJE (na dan):

Manjši psi in mačke (1-10 kg): polovička čajne žličke
Srednji psi (10-25 kg): 1 čajna žlička
Veliki psi (25-45 kg): 1 in pol čajne žličke
Zelo veliki psi ( nad 45 kg): 2 čajni žlički

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.