Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Carnilove Dog Semi Moist Snack - postrv & koper, 200g
 2.  
  Carnilove

  Carnilove Dog Semi Moist Snack - postrv & koper, 200g

  Mehki priboljški Carnilove vsebujejo kar 35% mesa in pazljivo izbrane funkcionalne dodatke jagodičevja ali zelišč!

  • Mehki in okusni
  • Brez umetnih dodatkov, žitaric in krompirja
  • Primerni za vse pasme in velikosti psov
  • S funkcionalnimi dodatki iz zelišč in jagodičevja
  • Iz kar 35% kvalitetnega mesa
  2.69
  Price2,69 €
  Club price after earned bonus 2,64 €
  Earned bonus 0,05 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Sladkanje je lahko tudi zdravo!

Mehki in okusni priboljški Carnilove vsebujejo kar 35% kvalitetnega mesa in pazljivo izbrane funkcionalne dodatke iz jagodičevja in zelišč, ki vsebujejo obilico antioksidantov in tako poskrbijo za dobro počutje naših ljubljencev.

Posladki so brez umetnih dodatkov in brez polnil, kot so žita ali krompir.
Odlični mehki priboljški iz postrvi so primerni za vse pse. Vsebujejo dodatek kopra, ki spodbuja dobro razpoloženje.

Sestava:

posušena postrv 35%, rumeni grah, tekoči rastlinski škrob, omaka iz postrvi, perutninska jetrna omaka, kolagen, koper 1%, lososovo olje.


Analitske sestavine:

surove beljakovine 31,0%, vsebnost maščobe 5,0%, vlaga 17,0%, surovi pepel 6,8%, surove vlaknine 1,2%, kalcij 0,9%, fosfor 0,8%, omega-3 0,4%, omega-6 0,5%. Z naravnimi konzervansi: citronska kislina, DL-jabolčna kislina.

Carnilove je visokokvalitetna znamka hrane, ki bo osvojila gobčke tako psov kot tudi mačk vseh velikosti, od mladičkov do seniorjev.

Prinaša edinstvene linije in nove, posebne okuse, ki temeljijo na mesu divjega porekla. Več linij briketirane hrane, mokre hrane ter posladkov za pse in mačke, je sestavljenih iz slastnih kombinacij različnega mesa ali kombinacij mesa ter gozdnih sadežev, zelenjave in zelišč, katere bi predniki naših ljubljencev našli v divjih gozdovih in širnih na travnikih.

Carnilove tako ponuja 3 različne linije briketirane hrane za pse in 2 linije za mačke, slastno mokro hrano v konzervah ali v vrečkah ter noro okusne posladke iz izvirnih kombinacij sestavin!

Pri Carnilove-u se lahko pohvalijo, da njihovi izdelki ne vsebujejo umetnih konzervansov, barvil, arom ali GSO, temveč vonj in okus temeljita le na kakovostnih sestavinah, saj se zavedajo pomena kvalitetne in naravne prehrane na naše ljubljence.

V svojih izdelkih uporabljajo obilico kvalitetnega mesa, saj spoštujejo naravno mačjo in pasjo željo po mesu! Sestavine pridobivajo lokalno ali iz zaupanja vrednih virov, pripravijo pa jih nežno, da kar najbolj ohranijo naraven, prvinski okus. Iz spoštovanja do naravne prehrane, pa v izdelkih Carnilove tudi ne uporabljajo polnil, zato je njihova hrana brez žit in krompirja!

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "48424", item_name: "Carnilove Dog Semi Moist Snack - postrv & koper, 200g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Carnilove", item_category: "Dogs", item_category2: "Treats", item_category3: "Snacks", price: 2.69, quantity: 1 } ] } });