Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Dog Fantasy igralna vrv iz jute z dvema žogicama - 60 cm
 2.  
  Dog Fantasy

  Dog Fantasy igralna vrv iz jute z dvema žogicama - 60 cm

  Igrača z dvema žogicama na ročaju, obljublja obilo zabavnih pustolovščin, z vašim psom. Primerna je za igro lovljenja in za ruvanje, pri katerem si pes, poleg zabave, privošči tudi skrb za zdrave zobe.

  • Narejena iz trpežnega materiala
  • Izvrstna za ohranjanje dobre kondicije zob
  • Vzpodbuja naraven plenski nagon
  • Omogoča različne načine igre
  • Ne absorbira vonja
  11.59
  Price11,59 €
  Club price after earned bonus 11,36 €
  Earned bonus 0,23 €

Igrača z dvema žogicama na ročaju, obljublja obilo zabavnih pustolovščin z vašim psom. Primerna je za igro lovljenja in za ruvanje, pri katerem si pes, poleg zabave, privošči tudi skrb za zdrave zobe.

PREKO NAGONA DO VZGOJE: psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado.

ZABAVNA SKRB ZA ZOBE: Pletena vrv je tudi odličen pripomoček pri skrbi za zobe, saj si pes med grizenjem jutinih vlaken, zobe dodobra očisti. Posebej priporočljiva je uporaba igračk iz jute pri pasjih mladičih, ki si preko grizenja sami omajejo mlečne zobe.

Dolžina:
60 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "29077", item_name: "Dog Fantasy igralna vrv iz jute z dvema žogicama - 60 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Dog Fantasy", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Balls and Ropes", price: 11.59, quantity: 1 } ] } });