Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Eukanuba Adult Large - piščanec
 2. Out of stock
   
  Eukanuba

  Eukanuba Adult Large - piščanec

  100% popolna in uravnotežena hrana za odrasle normalno aktivne pse velikih pasem Hrana je formulirana, da pripomore k zdravim sklepom z naravnim virom glukozamina in hondroitin sulfata.

  • Okus piščanca
  • Primerno za odrasle pse velikih pasem
  • Nižja vsebnost maščob ohranja optimalno telesno težo
  • Naravni vir glukozamina in hondroitina za zdravje sklepov
  • Antioksidanti kot podpora imunskemu sistem
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
15 kg Eukanuba Adult Large - piščanec 15 kg
Eukanuba Adult Large - piščanecEukanuba Adult Large - piščanecEukanuba Adult Large - piščanec
3,20 €/kg 0,96 € 47,99 €47,99 €47.99
in-stockinquiry for delivery time 
2 x 15 kg Eukanuba Adult Large - piščanec 2 x 15 kg
Sale
2,94 €/kg 1,77 € Regular price95,98 €
You save7,68 €
95,98 €
You save7,68 €
88,30 €88,30 €88.30
in-stockinquiry for delivery time 
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

100% popolna in uravnotežena hrana za odrasle normalno aktivne pse velikih pasem, stare od 1 do 6 let in težke od 25 do 40 kg ter orjaških pasem, stare od 2 do 6 let in težke nad 40 kg. Eukanuba Adult Large ponuja vašemu psu uravnoteženo dnevno oskrbo z visoko kvalitetnimi in odlično izkoristiljivimi beljakovinami, maščobami, ogljikovimi hidrati ter vitamini in minerali.

Odlike hrane Eukanuba Adult Lage breed:

 • Je 100% popolna in uravnotežena ter zagotavlja optimalno dnevno količino maščob za energijo, ter potrebne vitamine in minerale
 • Uporabljene visoko kvalitetne beljakovine živalskega izvora (piščanec in puran) zagotavljajo razvoj mišic ter zdravo kožo in sijočo dlako
 • Vsebuje prebiotike: klinično je dokazano, da prebiotiki pomagajo ohranjati zdravo črevesno floro in močan imunski sistem
 • Vsebuje optimalno razmerje Omega 6 in Omega 3 maščobnih kislin pomaga pri rasti zdrave dlake in pripomore pri naravnemu procesu celjenja ran

Psi spadajo med najbolj raznolike živalske vrste. Kot se razlikujejo po videzu in temperamentu, tako se razlikujejo tudi njihove prehrambene potrebe. Nihče teh razlik ne razume bolje od Eukanube.

Leta raziskovanja in testiranja najkvalitetnejših sestavin hrane je pripeljalo do formule, ki s svojo sestavo pokrije vse potrebe psov; ne glede na težo, starost, pasmo ali posebne potrebe.

Najpomembnejša sestavina hrane so beljakovine, ki morajo biti pridobljene iz najkvalitetnejših virov. Vsi Eukanuba izdelki so izdelani iz mesa piščancev, puranov, jagnjetine, lososa in jajc, zato vsebujejo zadosti visokovrednih živalskih beljakovin in esencialnih aminokislin.

SESTAVINE

Posušeni piščanec in puran (23%, naravni vir glukozamina in hondroitin sulfata), koruza, pšenica, sirek, ječmen, živalska mast, posušena pesina pulpa (2,8%), hidrolizirane živalske beljakovine, posušena cela jajca, kalijev klorid, ribje olje, kalcijev karbonat, natrijev klorid, natrijev heksametofosfat, fruktooligosaharidi (0,28%), laneno seme.
 
ANALITSKE SESTAVINE

Surove beljakovine 23%, surove maščobe 13,0%, omega-6 mašč. kisline 2,2%, omega-3 mašč. kisline 0,34%, surovi pepel 6,7%, surove vlaknine 2,6%, kalcij 1,1%, fosfor 0,9%
 
DODATKI

Vitamini/kg: vitamin A 45.562 IE, vitamin D3 1.512 IE, vitamin E 253 mg, beta karoten 5 mg.
 
ELEMENTI V SLEDEH / KG

Bakrov sulfat pentahidrat 47 mg, kalijev jodid 3,4 mg, železov sulfat-monohidrat 624 mg, manganov sulfat monohidrat 47mg, manganov oksid 34mg, cinkov oksid 217mg.

O EUKANUBI:

Znamko Eukanuba je ustanovil Paul Iams, leta 1969. Želel je proizvesti hrano z izjemno visokimi standardi. Tako je Eukanuba postala prva znamka pasje hrane, z najkvalitetnejšimi sestavinami in visokim standardom.

Hrana, ki jo proizvedejo mora biti kvalitetna, s pozitivnim učinkom na zdravje in predvsem varana za uživanje. Preden je hrana sprocesirana,opravi številne teste, ki zagotavljajo, da so vsi grižjaji enake kakovosti.

Sestavine v hrani so visoko kvalitetne in temeljijo na živalskih proteinih. V podjetju verjamejo, da so psi mesojedci in temu primerno je glavna sestavina v hrani meso. Preden hrana pride na police, opravi najmanj 120 različnih testov kakovosti.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.