Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Eukanuba Adult - losos in riž - 12 kg
 2. -15% nad 2kos
   
  Eukanuba

  Eukanuba Adult - losos in riž - 12 kg

  Popolna hrana za odrasle pse vseh pasem, ki podpira zdravje kože in svetleč kožuh s prilagojenim razmerjem omega -6 in omega -3 maščobnih kislin.

  • za odrasle pse med 1. in 7. letom starosti
  • okus lososa za ljubitelje rib
  • optimalno razmerje omega 3 in omega 6 maščob za sijočo dlako
  • prebiotiki za zdravo prebavo
  • posebna oblika briketov za čiste in zdrave zobe
  47.99
  Price47,99 €
  Club price after earned bonus 47,03 €
  Earned bonus 0,96 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Losos spada med živila, ki so bogata z omega-3 maščobnimi kislinami, ki negujejo kožo in dlako. Eukanuba z lososom je še posebej proimerna za pse, ki imajo težave skožo. 

Značilnosti Eukanube Adult z lososom:

 • Optimalno razmerje omega 3 in omega 6 maščob za sijočo dlako
 • Prebiotiki za zdravo prebavo
 • Posebna oblika briketov za čiste in zdrave zobe - Eukanuba uporablja najnovejšo tehnik 3D dental, ki očisti zobe z vsakim grižljajem in preprečuje nastanek zobnega kamna do 80%.

Leta raziskovanja in testiranja najkvalitetnejših sestavin hrane je pripeljalo do formule, ki s svojo sestavo pokrije vse potrebe psov; ne glede na težo, starost, pasmo ali posebne potrebe.

Najpomembnejša sestavina hrane so beljakovine, ki morajo biti pridobljene iz najkvalitetnejših virov. Vsi Eukanuba izdelki so izdelani iz mesa piščancev, puranov, jagnjetine, lososa in jajc, zato vsebujejo zadosti visokovrednih živalskih beljakovin in esencialnih aminokislin.

Leta raziskav, so privedle do razvoja pasemskih linij hrane, ki pokrivajo specifične potrebe določene pasme. Ta hrana bo pomagala vašemu psu pomagala izkoristiti ves potencial in zablesteti.

 

Proizvajalec: Iams Company

Šifra izdelka: 26623

SESTAVINE

Posušeni piščanec in puran, losos (14%, naravni vir ribjega olja), riž (14%),  koruza, sirek, ječmen, posušena cela jajca, posušena pesina pulpa (2,6%), koruzno olje, hidrolizirane živalske beljakovine,  živalska mast, kalijev klorid, natrijev klorid, natrijev heksametafosfat, fruktooligosaharidi (0,26%), kalcijev karbonat.
 
ANALITSKE SESTAVINE

Surove beljakovine 23%, surove maščobe 14,0%, omega-6 mašč. kisline 3,43%, omega-3 mašč. kisline 0,92%, surovi pepel 6,20%, surove vlaknine 2,30%, kalcij 0,95%, fosfor 0,80%
 
DODATKI

Vitamini/kg: vitamin A 40.315 IE, vitamin D3 1.338 IE, vitamin E 224 mg, beta karoten 4,4 mg.
 
ELEMENTI V SLEDEH / KG

Bakrov sulfat pentahidrat 44 mg, kalijev jodid 3,2 mg, železov sulfat-monohidrat 585 mg, manganov sulfat monohidrat 44mg, manganov oksid 31mg, cinkov oksid 203mg.

O EUKANUBI:

Znamko Eukanuba je ustanovil Paul Iams, leta 1969. Želel je proizvesti hrano z izjemno visokimi standardi. Tako je Eukanuba postala prva znamka pasje hrane, z najkvalitetnejšimi sestavinami in visokim standardom.

Hrana, ki jo proizvedejo mora biti kvalitetna, s pozitivnim učinkom na zdravje in predvsem varana za uživanje. Preden je hrana sprocesirana,opravi številne teste, ki zagotavljajo, da so vsi grižjaji enake kakovosti.

Sestavine v hrani so visoko kvalitetne in temeljijo na živalskih proteinih. V podjetju verjamejo, da so psi mesojedci in temu primerno je glavna sestavina v hrani meso. Preden hrana pride na police, opravi najmanj 120 različnih testov kakovosti.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.