Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Fish4Dogs polenovka mousse - pakiranje 6 x 100 g
 2.  
  Fish4Dogs

  Fish4Dogs polenovka mousse - pakiranje 6 x 100 g

  Gurmanska dopolnilna mokra hrana za pse, narejena iz polenovke. Polenovka je nežno kuhana na pari.

  • Primerna za dodatek obroku
  • Omega-3 maščobne kisline, ki skrbijo za zdravo kožo sklepe, kosti in sijoč kožuh
  • Brez žit in glutena!
  • Lahko prebavljiva
  • Brez umetnih dodatkov, konzervansov in barvil
  9.45
  Kit price10,74 €You save1,29 € (-12,00%)
  Web price9,45 €
  Club price after earned bonus 9,26 €
  Earned bonus 0,19 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Dopolnilna okusna mokra hrana Fish4Dogs z visoko vsebnostjo rib je odlična izbira za vse gurmanske kosmatince, ki so neješči ali pa samo potrebujejo popestritev obroka. 

Odlike mokre hrane Fish4Dogs, s polenovko:
- Polenovka: vsebuje veliko beljakovin in vitaminov A, D in E, ki so ključni za zdravje organizma. Polenovka je nežno kuhana na pari, pri čemer se bistvene hranilne snovi ohranijo.
- Omega-3 maščobne kisline: skrbijo za zdrave sklepe (EPA), sijoč kožuh in zdravo kožo, uravnoteženo rast in razvoj in uravnoteženo prebavo
- NE vsebuje ŽIT 
- HRANA PRIMERNA ZA OBČUTLJIVE: ribe načeloma ne povzročajo alergijskih reakcij. Hrano lahko uživajo tudi psi, ki ne prenašajo žit.

Glavne značilnosti hrane Fish4Dogs:
Proizvajalci super premium pasja hrana Fish4Dogs se zavedajo, da psi običajno obožujejo ribe, saj imajo te močnejši okus in aromo, ki premami tudi najbolj izbirčne kosmatince. Poleg odličnega okusa pa ribe odlikuje še precej drugih odlik, kot so: skrb za zdrave sklepe, kožo in dlako.

Glavna prehranska vodila pri hrani so:
- Uporabljen le en vir beljakovin, ki povečuje prebavljivost in omogoča uživanje hrane tudi občutljivim psom in alergikom.
- Ne vsebuje žit, saj želijo narediti hrano primerno tudi za občutljive pse, ki ne prenašajo žit
- Brez umetnih konzervansov in barvil
- Brez sladkorjev: nekateri proizvajalci hran za pse v izdelke dodajajo sladkor, da bi z njim ojačali okus. Hrana Fish4Dogs ne vsebuje sladkorja, saj je receptura sama dovolj okusna

Ponudite ribo in opazujte razliko!

Sestava: polenovka (99%)

Analitična sestava: beljakovine: 10,8%, vsebnost maščobe: 2,5%, surova vlaknina: 1%, voda: 82%, surovi pepel: 3,7%, omega-3: 0,5%, Ca 63%.

Tehnološki dodatki: Carrageen (polisaharid, pridobljen iz rdečih alg, naravno dopolnilo za želatiniranje).

Ideja super premium hrane Fish4Dogs je zelo preprosta:

 1. RIBE SO DOBRE

  Splošno je znano, da je pravilna hrana ključna za dobro počutje in zdravje. Proizvajalci Fish4Dogs verjamejo, da svojim psom ne moremo privoščiti ničesar boljšega, kot je preprosta riba, v vsej svoji odličnosti. Proteine psi lahko dobijo na različne načine: z mesom, jajci, mlekom in seveda z ribami. Kvaliteta teh beljakovin se močno razlikuje in dejstvo je, da so beljakovine pridobljene iz rib med najboljšimi. Ribje beljakovine so enostavne za prebavo, saj na pasji želodec učinkujejo izjemno nežno, brez draženja. Ne vsebujejo veliko nasičenih maščob in sladkorjev, kar na naše štirinožne prijatelje vpliva še posebej blagodejno.

  Ribe so tudi bogat vir Omega-3 maščobnih kislin, ki pomagajo ohranjati pasji kožuh in kožo sijočo in zdravo. Skrbi tudi za zdrave sklepe, kosti in hrustance.

 2. RIBE, RIBE IN IZKLJUČNO RIBE!

Veliko linij pasje hrane, ki imajo za osnovo ribe, vsebuje tudi druge vrste mesa (predvsem perutnine). Tega proizvajalci Fish4Dogs ne delajo in tudi nikoli ne bodo, saj verjamejo, da so ribe zakon!

Hrana je narejena iz najkvalitetnejših, skrbno izbranih belih rib in lososa, ki posebej blagodejno vplivajo na občutljivo prebavo. 

Enako pomembne kot sestavine, ki jih vključijo v hrano, so pomembne sestavine, ki se jih izogibajo. Hrana Fish4Dogs ne vsebuje žit, saj so ogljikovi hidrati pridobljeni iz graha in krompirja. V hrani prav tako ne najdete umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa.

Vso hrano so skrbno preizkušali in odobrili tudi štirinožni sodelavci proizvajalcev Fish4Dogs. Sporočajo vam, da so Sam, Gabriel, Lucy, Barney, Joe in Amber vso hrano z zadovoljtvom odobrili in upajo, da bo navdušila tudi vaše štirinožne prijatelje. 

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "48924", item_name: "Fish4Dogs polenovka mousse - pakiranje 6 x 100 g", discount: 1.29, index: 0, item_brand: "Fish4Dogs", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Food", item_category3: "Wet Food", price: 10.74, quantity: 1 } ] } });