Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Flamingo oglavnica Easy Leader, S - 40-48 cm
 2.  
  Flamingo

  Flamingo oglavnica Easy Leader, S - 40-48 cm

  Easy leader je oglavnica, ki je priznana po celem svetu in je pripomoček za učenje. Izdelek se prilagodi naravnim linijam obraza in psu zagotavlja kolikor se le da udobno nošenje.

  • Iz najlona
  • Izdelek je nastavljiv
  • Pripenjanje povodca na spodnji obroček
  • Kovinski obročki premazani z nikljem
  • Omogoča maksimalno upravljanje in nadzor nad psom
  • Za prijeten sprehod brez vlečenja
  7.99
  Price7,99 €
  Club price after earned bonus 7,83 €
  Earned bonus 0,16 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Oglavnica Easy Leader je zelo učinkovito sredstvo za vodenje psa na povodcu, saj se prilagodi naravnim linijam obraza psa. Izdelek ohlapno objema smrček, ko pes povleče pa se obseg okrog smrčka zmanjša ter na tak način omogoča maksimalno upravljanje in nadzor za osnovno treniranje in vse druge aktivnosti z vašim psom: od mirnih sprehodov do treniranja nediscipliniranih ali potencialno nevarnih psov za živali ali ljudi. Oglavnica je pripomoček za učenje in navajanje na lepo hojo brez vlečenja!

Izdelek je izdelan iz vzdržljivega najlona, kovinski obročki pa so prevlečeni z nikljevim premazom, ki poskrbi za sijoč izgled. Plastična sponka na vratnem delu poskrbi za zapenjanje izdelka in omogoča spreminjanje obsega vratnega dela oglavnice. 

Posebna prednost Easy Leader oglavnice pred drugimi sredstvi je, da ima kosmatinček možnost zapiranja in odpiranja gočka. Ob pobegu psa naprej ali napadu se njegove čeljusti zaprejo, zaradi zateznega obroča pod gobcem. Ko je povodec sproščen lahko pes gobec ponovno odpre. V času, ko se pes obnaša lepo lahko z lahkoto laja in uporablja jezik. Pred uporabo izdelka vam svetujemo, da kužka na uporabo navajate postopoma, saj boste le na tak način preprečili poškodbe izdelka in tudi živali. Oglavnica ne sme biti preveč ohlapna ali pa preveč zategnjena - med njo in vratom psa mora biti vsaj 2 do 3 prste prostora. Easy Leader lahko povežete tudi s trening povodcem (povodec z dvema karabinoma), en del pripnete na klasično ovratnico, drugi del pa na obroč oglavnice.

Navodila za namestitev oglavnice: Easy Leader držite za nosni trak in ga na psa namestite z etiketo in šivi navzven. Nosni trak mora ležati na sredini med očmi in smrčkom ter nekaj centimetrov pod kužkovimi očmi. Easy Leader se obliki glave vašega psa prilagodi, ko sta obroček za povodec in zatezni obroček pod njegovo brado. Obseg vratnega dela oglavnice prilagodite obsegu kužkovega vratu. Ob sprostitvi pritiska poskrbite, da lahko pes odpre gobec brez kakršnihkoli omejitev.

Opozorilo: oglavnice nikoli ne uporabljajte z iztegljivimi oz. avtomatskimi (flexi) povodci!

Mere izdelka:
Obseg smrčka: 33 cm
Obseg vratu: 40-48 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "3332", item_name: "Flamingo oglavnica Easy Leader, S - 40-48 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Flamingo", item_category: "Dogs", item_category2: "Collars and Leashes", item_category3: "Halti Harnesses & Headcollars", price: 7.99, quantity: 1 } ] } });