Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Flamingo Xila TPR žoga, sivo roza - 29 x 6,5 cm
 2.  
  Flamingo

  Flamingo Xila TPR žoga, sivo roza - 29 x 6,5 cm

  Ima vaš kuža neskončno željo po vlečenju stvari? Potem je žoga na vrvi kot nalašč za vas in vašega najboljšega prijatelja.

  • TPR pena na najlonski vrvi
  • Plava na vodi
  • Enostavno metanje in prinašanje
  7.55
  Regular price8,39 €You save0,84 € (-10,00%)
  Web price7,55 €
  Club price after earned bonus 7,40 €
  Earned bonus 0,15 €

Psi obožujejo vlečenje in trganje. Vse lepo in prav, če ne bi med to zabavo nastalo polno nereda in smeti! Ravno to, vam bo prihranjeno, če boste svojega kosmatinčka ustrezno razmigali z igračo Flamingo Xilo. Igrača je opremljena z dvema ročajema, žogo in ne vsebuje piskajočega mehanizma. 

Žoga je izdelana iz mehke termoplastične in goste (TPR) pene, ki plava na vodi in je prijazna do dragocenih pasjih zob ter dlesni, hkrati pa ponuja obilo različnih načinov igre. Skozi peno je nameščena tudi najlonska vrv, ki omogoča razburljivo igro vlečenja, enostavnega metanja in prinašanja. Živahna barva igrače omogoča, da jo hitreje opazite in popestri igro saj naredi igračko vašemu ljubljenčku še bolj zanimivo. 

Psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado. 

Velikost: 29 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50143", item_name: "Flamingo Xila TPR žoga, sivo roza - 29 x 6,5 cm", discount: 0.84, index: 0, item_brand: "Flamingo", item_category: "Special categories", item_category2: "Spletna poletna razprodaja", item_category3: "Poletne igrače - razprodaja", price: 8.39, quantity: 1 } ] } });