040 626 001 Email Contact us
Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
040 626 001 Email Contact us
 1. Jean Peau šampon za srbečo in razdraženo kožo - 200 ml
 2.  
  Jean Peau

  Jean Peau šampon za srbečo in razdraženo kožo - 200 ml

  Šampon, ki neguje srbečo in razdraženo kožo. Izredno učinkovit je pri suhi koži, prhljaju in trdi koži. Preprečuje vozlanje in izsuševanje dlake.

  • Preprečuje vozlanje
  • Tudi za srbečo in problematično kožo
  • Spodbuja izločanje naravnih kožnih maščob
  16.49
  Price16,49 €
  Club price after earned bonus 16,16 €
  Earned bonus 0,33 €

Odličen balzam za negovanje problematične kože in kožuha. Edinstvena mešanica rastlinskih in zeliščnih izvlečkov, živalskih olj in vitaminov dobro izpira in ima pozitiven učinek na poškodovano kožo in dlako. Negovalna formula je idealna za uporabo na daljši dlaki.

NAVODILA ZA UPORABO

kožuh po uporabi šampona sperite z vodo. Nanesite balzam (po potrebi zmešajte z vodo v razmerju 1:4) ter ga dobro vtrite. Pustite učinkovati približno 5 minut, nato sperite.

Navsezadnje vsi želimo svojim psom le najboljše!

Linija izdelkov za nego kožuha Jean Peau temelji na naravnih izvlečkih zelišč, ki imajo ustrezen pH za vzdrževanje dlake v najboljši kondiciji. Njihova formula je popolna za reševanje težav z dlako in kožo. Odlično pa se obnese tudi pri vsakdanji negi dlake, saj je na prvem mestu vedno zdravje vašega ljubljenca. Izdelki Jean Peu skrbijo tako za odlično stanje dlake, kot tudi za ohranjanje uravnotežene mastosti kože, ki je ključna pri ohranjanju zdrave kože.

Izdelki Jean Peau so že 20 let poznani po svoji visoki kakovosti, saj ponujajo najboljše izdelke na katere prisegao tudi mnogi evropski razstavljalci psov in mačk.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.