040 626 001 Email Contact us
Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
040 626 001 Email Contact us
 1. Jean Peaz Cream Exclusive, blazam proti prhljaju, za razčesavanje - 200 ml
 2.  
  Jean Peau

  Jean Peaz Cream Exclusive, blazam proti prhljaju, za razčesavanje - 200 ml

  Profesionalni balzam za nego dlake. Kožuh zmehča in ga obogati. Uspešen je tudi v boju proti prhljaju.

  • Učinkovito zmehča dlako
  • Deluje proti prhljaju
  • Izboljšuje suho in poškodovano dlako
  14.49
  Price14,49 €
  Club price after earned bonus 14,20 €
  Earned bonus 0,29 €
  On stock onlineStock in stores?

Odličen balzam za dlako, z veliko hranljivimi sestavinami proti prhljaju in za lažje razčesavanje. Primeren je za uporabo na dolgi, težki in poškodovani dlaki. Najboljše rezultate dosega v kombinaciji z JP Elegance šamponom. Uporablja se lahko na vseh tipih dlake. Občasno lahko balzam uporabite kot dodatno zaščito dlake tako, da razredčenega nanesete na kožuh in pustite, da se posuši (ne izpirajte) - še posebej, če ima vaš ljubljenček zelo poškodovano dlako.

NAVODILO ZA UPORABO

kožuh po uporabi šampona sperite z vodo. Nanesite balzam (po potrebi zmešajte z vodo v razmerju 1:4) ter ga dobro vtrite. Pustite učinkovati približno 5 minut, nato sperite. Pred uporabo pretresite.

Navsezadnje vsi želimo svojim psom le najboljše!

Linija izdelkov za nego kožuha Jean Peau temelji na naravnih izvlečkih zelišč, ki imajo ustrezen pH za vzdrževanje dlake v najboljši kondiciji. Njihova formula je popolna za reševanje težav z dlako in kožo. Odlično pa se obnese tudi pri vsakdanji negi dlake, saj je na prvem mestu vedno zdravje vašega ljubljenca. Izdelki Jean Peu skrbijo tako za odlično stanje dlake, kot tudi za ohranjanje uravnotežene mastosti kože, ki je ključna pri ohranjanju zdrave kože.

Izdelki Jean Peau so že 20 let poznani po svoji visoki kakovosti, saj ponujajo najboljše izdelke na katere prisegao tudi mnogi evropski razstavljalci psov in mačk.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.