Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. KONG igrača Cozie Tuggz, žaba - 26,7 x 15,2 cm
 2.  
  KONG

  KONG igrača Cozie Tuggz, žaba - 26,7 x 15,2 cm

  V primeru, da vaš psiček obožuje vlečenje stvari in stiskanje k igrači pred spanjem je igrača Cozie Tuggz odlična izbira za vašega kosmatinčka.

  • Kvalitetni tekstil in mehak pliš
  • Močne bombažne vrvi
  • Piskajoči mehanizem
  • Spodbuja različne vrste igre
  • Predvsem za manjše in srednje velike pse
  12.59
  Price12,59 €
  Club price after earned bonus 12,34 €
  Earned bonus 0,25 €

Vlečenje in trganje je pri psih ena izmed najbolj oboževanih aktivnosti, žal pa po navadi med takšno zabavo nastane ogromno nereda. Z igračo Cozie Tuggz lahko naravne nagone psa učinkovito potešite z igro vlečenja, v času počitka pa se kosmatinček k njej lahko stiska. Igrača se bo hitro navzela pasjega vonja, kar bo kužka spodbudilo, da se k igrači vrača.

Žabica je izdelana iz kvalitetnega tekstila in mehkega pliša na spodnji strani igrače. V igračo je z močnim vozlom všita močna bombažna vrv, ki služi kot ročaj igrače. Z igračo kužku tako nudite različne načine igre, kot so to vlečenje, prinašanje,... Zabava je še toliko večja, saj ob pritisku igrača piska in je polnjena s šumečim materialom

Lovljenje predmetov pri psih omogoča sproščanje stresa in porabo odvečne energije, ki jo v primeru, da je pes ne porabi usmeri v uničevanje drugih predmetov. Ta naravni nagon se s pridom uporablja pri šolanju in vzgoji psov, saj z igračo lahko uspešno psa motivirate, pritegnete njegovo pozornost in jo uporabite kot nagrado za vzorno vedenje.

Igrača je zaradi velikosti primerna predvsem za manjše in srednje-velike pse! V primeru poškodbe igrače jo nemudoma odstranite. 

Velikost: 26,7 x 15,2 cm

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50122", item_name: "KONG igrača Cozie Tuggz, žaba - 26,7 x 15,2 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Balls and Ropes", price: 12.59, quantity: 1 } ] } });