Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. KONG Stuff'n arašidovo maslo v vrečki - 177 ml
 2.  
  KONG

  KONG Stuff'n arašidovo maslo v vrečki - 177 ml

  Slastno arašidovo maslo za pse, ki bo obnorelo čisto vsakega kosmatinca. Izdelek lahko uporabljate kot priboljšek ali za "preliv" glavnega obroka v primeru neješčnosti.

  • Dopolnilna hrana
  • Idealno za trening ali zaposlitev
  • Preprosto doziranje z nastavkom
  • Primerno za katerokoli gumijasto igračo Kong
  • Shranjevanje na sobni temperaturi
  9.45
  Price9,45 €
  Club price after earned bonus 9,26 €
  Earned bonus 0,19 €
  On stock online
  Stock in stores?

Slastno arašidovo maslo Kong Stuff'n za pse, ki bo obnorelo čisto vsakega kosmatinca. Izdelek lahko uporabljate kot priboljšek, zaposlitev kužka ali kot dodatek hrani v primeru neješčnosti. Arašidovo maslo preprosto iztisnete v gumijaste igrače Kong, kužku direktno v gobček ali pa jo lahko uporabite tudi za prikrivanje okusa zdravil,...

Priboljšek je odlična nagrada ali razvada za vašega kosmatinčka. Arašidovo maslo je pakirano v priročnem pakiranju. Shranjujte ga pri sobni temperaturi, hlajenje ni potrebno.

Priporočilo za hranjenje: količino prilagodite velikosti in aktivnosti vašega psa. Čista in sveža voda naj bo psu vedno na voljo.

Sestava: arašidi, palmovo olje, laneno seme.

Analitska sestava: surove beljakovine (najmanj), 25 % surove maščobe (najmanj), 48 % surove vlaknine (največ), 18 % vlage (največ), 3 % pepela (največ).

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49030", item_name: "KONG Stuff'n arašidovo maslo v vrečki - 177 ml", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "KONG dog toys", price: 9.45, quantity: 1 } ] } });