Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Lily's Kitchen Organic Paté Adult - govedina, piščanec in svinjina
 2. Dostava v 3h
   
  Lily's Kitchen

  Lily's Kitchen Organic Paté Adult - govedina, piščanec in svinjina

  Okusen recept v obliki paštete iz sveže pripravljenega mesa, ki bo poskrbel, da bo vaša mačja prijateljica hvaležno zapredla. 

  • Sestavine ekološke pridelave
  • Popolna kvalitetna hrana brez žit 
  • Visoka vsebnost mesa
  • Brez dodanih sladkorjev
  • Skrbi za optimalno zdravje
  • Skrbno izbrane naravne sestavine
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
85 g Lily's Kitchen Organic Paté Adult - govedina, piščanec in svinjina 85 g
19,88 €/KG 0,03 € 1,69 €1,69 €1.69
6 x 85 g Lily's Kitchen Organic Paté Adult - govedina, piščanec in svinjina 6 x 85 g
Sale
16,57 €/kg 0,17 € Regular price10,14 €
You save1,69 €
10,14 €
You save1,69 €
8,45 €8,45 €8.45
19 x 85 g Lily's Kitchen Organic Paté Adult - govedina, piščanec in svinjina 19 x 85 g
Sale
16,81 €/kg 0,54 € Regular price32,11 €
You save5,04 €
32,11 €
You save5,04 €
27,07 €27,07 €27.07
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Okusna mokra hrana za Vašo mačjo prijateljico, ki bo ob hranjenju od zadovoljstva kar zapredla.

Popolna in uravnotežena mokra hrana Lily's Kitchen Organic Paté Beef je primerna za odrasle mačje smrčke in vsebuje 56 % sveže pripravljenega mesa ekološke vzreje (govedina, piščanec, svinjina), ter skrbno izbrane naravne sestavine. Odlikuje pa jo tudi, da je brez žit, mesne moke in umetnih dodatkov.

Nežna tekstura hrane bo za vašo mačjo prijateljico še posebno zanimiva, hkrati pa sestavine v hrani poskrbijo za optimalno zdravje organizma.

Hrano lahko ponudite kot celodneven samostojni obrok ali pa v kombinaciji z okusnimi recepti suhih hran blagovne znamke Lily's Kitchen. 

SESTAVA:

Organska govedina (26%), organski piščanec (20%), organska svinjina (10,5%), minerali, alge.

ANALITSKE SESTAVINE:

Surove beljakovine 9,5%, vsebnost maščobe 5%, surovi pepel 2%, surova vlaknina 0,2%, vlaga 82%. Energijska vrednost 86 kcal/100 g.

DODATKI/kg:

Nutritivni dodatki: Vitamini: tavrin 805mg. Elementi v sledovih: cink (kot cinkov sulfat monohidrat) 15,2mg, mangan (kot manganov sulfat monohidrat) 3,2mg, jod (kot kalcijev jodat) 0,5mg.

Lily's Kitchen predstavlja naravno in zdravo prehrano za vašega ljubljenčka, ki je odličnega vonja in okusa. Vsi recepti so pripravljeni iz polnovrednih ter ekološko pridelanih naravnih sestavin, ki ne vsebujejo živalskih derivatov, pulp (neprebavljivi deli sadja in zelenjave), barvil, konzervansov, arom in sladil. 

Vizija Lily's Kitchen je, da so ljubljenčki družinski člani. Skrbijo, da sodelujejo z zaupanja vrednimi pridelovalci in kmetovalci. Pri proizvodnji uporabljajo le organske surovine najboljše kvalitete in se držijo holističnih načel. Tudi embalaža izdelkov je v večini biološko razgradljiva, saj se resnično trudijo za seboj pustiti čim manjši ogljični odtis. Hrana za pse in mačke je pripravljena iz celih sestavin. Sveže meso je na prvem mestu, kateremu dodajo še organske stročnice, zelenjavo, sadje in zelišča.

Recepti po katerih je hrana pripravljena so raznoliki in zadovoljijo marsikatero specifično prehransko potrebo vašega ljubljenčka. Znamko odlikuje certifikat B Corp, ki zagotavlja da proizvajalec deluje odgovorno in pozitivno na okolje. Vsi izdelki so proizvedeni v Veliki Britaniji.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.