Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group

Natural Trainer

Hrana za pse in mačke Natural Trainer

Linija proizvodov Natural Trainer pri svojem delu sledi zapovedim funkcionalne prehrane. Vsaka sestavina v hrani je zadolžena za točno določeno fiziološko lastnost: Skozi skrbno proučevanje fiziologije psov, so Natural Trainer strokovnjaki določili telesne posebnosti, ki so pri psih najbolj problematične. S pomočjo teh dognanj so zasnovali formulo hrane, ki se osredotoča na te posebnosti.

Pravilna zasnova hrane drastično zmanjšuje tveganja za bolezni in skrbi za splošno zdravje vašega psa. Kombinacija posušenega in svežega mesa v hrani zagotavlja enostavno prebavo in asimilacijo ključnih aminokislin. Naravni sladkorji inulin in frukto-oligosaharidi skrbijo za črevesno zdravje vašega psa in izboljšujejo črevesno mikrofloro vašega psa.

Pri izbiri sestavin hrane Natural Trainer se upošteva velikost in starost psa. Rastlinski del hrane zagotavlja vašemu psu nujen vnos vitaminov in mineralov, ki jih vaš pes potrebuje glede na njegovo starost, velikost in fizično aktivnost. Dodatke v hrani bi lahko razdelili kar po barvah – rumeni dodatki za male pasme, rdeči za srednje in zeleni za velike pasme psov. Vsako hrano posebej pa odlikuje še en dodatek, ki je izbran glede na določeno specifiko psa.

FILTER BY
od   do 
2,00 €
119,00 €
Items per page