Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Meowing Heads Fat Cat Slim - piščanec in losos - 1,5 kg
 2.  
  Meowing Heads

  Meowing Heads Fat Cat Slim - piščanec in losos - 1,5 kg

  Popolna uravnotežena hrana za odrasle mačke, ki imajo kakšen kilogramček preveč, za sterilizirane ali kastrirane mačke ali mačke, ki se premalo gibajo!

  • 50% okusnega mesa
  • Manjša vsebnost maščob
  • Dodatek tavrina za zdravo srce in vid
  • Ne vsebuje žit
  • Sestavine za podporo sklepov
  21.69
  Price21,69 €
  Club price after earned bonus 21,26 €
  Earned bonus 0,43 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?
Je vaša mačka bolj lenobne sorte in je njen največji podvig sprehod od kavča do posodice s hrano? Ima kakšen kilogramček preveč? Potem je zanjo kot nalašč hrana Meowing Heads Fat Cat Slim! 

Hrana vsebuje 50% mesa: kombinacija slastnega lososa in piščanca, ki blagodejno delujeta na želodec. Jajca, ki se prav ako nahajajo v hrani so temelj pri tem receptu, saj imajo najvišjo prebavljivost beljakovin.

Proizvajalci se dobro zavedajo, da so naše mačke kljub vsebu neustrašni naravni lovci in jih je potrebno ustrezno hraniti! Zato hrana Meowing Heads ne vsebuje žit, ampak samo velike količine mesa in zelenjave ter zdravih zelišč.

Seveda Fat Cat Slim vsebuje manj maščobe in s tem ohranja vitko postavico naših mačk, njena posebnost pa je tudi vsebnost glukozamina, hondroitina in spojine MSM, ki skrbijo za zdravje sklepov, ki so pri pretežkih mačkah pogosto preobremenjeni.

V hrani Meowing Heads ne najdete: umetnih arom, barvil, konzervansov, gensko spremenjenih organizmov in E-jev. Vse kar boste našli je obilje slastnih in zdravih surovin.

Država porekla: Velika Britanija

SESTAVA

50% piščanec in losos (27% losos, 17% sušen piščanec, 2,5% piščančja maščoba, 2% lososovo olje), sušene ribe, sladki krompir, škrob graha, sušeno celo jajce, rastlinska vlakna, sušen paradižnik, morske alge, sušen korenček, sušene brusnice, Yucca.

ANALITSKA SESTAVA

surove beljakovine 38%, maščobe 13%, anorganske snovi 9,5%, surova vlakna 4,5%, vlaga 7%, omega 6 1,6%, omega 3 1,2%.

NUTRITIVNI DODATKI NA KG

Taurin 1000 mg, L-karnitin 460 mg, vitamin A 24,700IU, vitamin D3 1,680IU, vitamin E 320IU, železov (II) sulfat, monohidrat 592mg, cinkov sulfat monohidrat 411mg, manganov sulfat monohidrat 81mg, bakrov (II) sulfat 30mg, kalcijev jodat anhidros 3,64mg, natrijev selenit 0,41mg.

MEOWING HEADS je angleška znamka Ultra Premium hrane za mačke, v kateri je uporabljeno omejeno število 100% naravnih sestavin angleškega izvora. 

Verjamejo, da si naši štirinožni prijatelji, tako kot mi, zaslužijo ustrezno in zdravo prehrano. V hrani so uporabljene le kvalitetne, naravne sestavine, ki skrbijo za celostno dobro počutje naših ljubljenčkov. V sestavi ne najdete E-jev in nejasnih znanstvenih izrazov, ampak uporabljajo preproste sestavine, ki so na embalaži poimenovane preprosto.

V hrani Meowing Heads NE najdete: umetnih arom, barvil, konzervansov, gensko spremenjenih organizmov in E-jev. Vse kar boste našli je obilje slastnih in zdravih surovin.

Hrana je izredno okusna, polna vitaminov in mineralov, ki skrbijo za celostno počutje vašega psa.

Poiskusite in se sami prepričajte! Zagotovo boste zadovoljni tako vi, kakor tudi vaš ljubljenček! Naj vaš ljubljenček uživa v supe-okusni in super-zdravi hrani!

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.