Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Nature Land hišica iz sena, srednja - 300 g
 2. Last one available
   
  Nature Land

  Nature Land hišica iz sena, srednja - 300 g

  Hišica za glodavce iz naravnih materialov.

  • Primerno za srednje velike glodavce
  • Naravni materiali
  • Primerno za zaužitje
  8.39
  Price8,39 €
  Club price after earned bonus 8,22 €
  Earned bonus 0,17 €
  Last pieceDelivery in 3h
  Stock in stores?

Hišica, katero lahko tudi poješ! Sliši se zabavno, kajne? Za naše kunce in glodavce je to lahko resničnost s hišico Nature Land iz sena, na kateri si hkrati lahko učinkovito brusijo zobke.

Primerno za srednje velike glodavce, kot so morski prašički in podgane.

Dimenzije: 29 x 19 x 17 cm

Nature Land je nova super premium znamka hrane, dodatkov, priboljškov ter igračk za glodalce in male živali. Ponuja popolno paleto izdelkov, katere bo vaš puhasti ljubljenec preprosto oboževal! Vsak izdelek je prilagojen prehranskim potrebam določene živalske vrste.

Nature Land vsebuje linijo Complete, ki sestoji iz popolne hrane, ki posnema naravno prehrano glodalcev. Ne vsebuje umetnih barvil in dodanih sladkorjev, zato je hrana Complete idealna za vsakdanji obrok vašega kunca ali malega glodalca!

Botanical je linija super premium dodatkov k prehrani, ki so v različnih kombinacijah sestavljeni iz izbranih zelišč, sadja in zelenjave. Podpirajo močno delovanje imunskega sistema in pravilno prebavo. V liniji Brunch pa najdemo razne zanimive in zabavne igračke v kombinaciji s priboljški, katere bodo vašega ljubljenčka zaposlile.

Nibble je namenjen glodanju - to je za glodalce in kunce naravna aktivnost, ki skrbi za zdravje zobovja in prebave. V tej liniji najdemo mineralne kamne, lesene igračke in priboljške ter interaktivne igrače.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.