Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Nuevo Junior - piščanec in govedina - 400 g
 2.  
  Nuevo

  Nuevo Junior - piščanec in govedina - 400 g

  Super premium popolna hrana za mlade pse. Za pripravo te hrane se uporablja samo sveže meso in izbrane sestavine. Razvili so jo pod strogimi veterinarskimi navodili za krmljenje in izdelali v naši delikatni proizvodnji.

  • Primerna za mlade, normalno aktivne pse
  • Visok delež svežega mesa
  • Z naravnimi minerali in vitamini
  • Zelo hranljiva
  • Odličen okus
  1.95
  Price1,95 €
  Club price after earned bonus 1,91 €
  Earned bonus 0,04 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Nuevo je super-premium hrana za odrasle, normalno aktivne pse. Vsebuje le najkvalitetnejše sveže meso, ki razvaja vašega psa z odličnim okusom.

Odlike hrane Nuevo Junior s piščancem in govedino:

 • Piščanec: visoko prebavljiv in hranljiv vir beljakovin, ki vsebuje vse nujne aminokisline in maščobne kisline, ki so nujne za pravilno mišični razvoj in delovanje telesa.
 • Govedina: lahko prebavljiv vir beljakovin, ki je bogat z vitaminom-B12, selenom, cinkom, železom in drugimi vitamini B-kompleksa.
 • Ravnovesje vitaminov in mineralov, ki skrbijo za zdrav razvoj pasjega mladiča.

Država porekla: Nemčija

Proizvajalec: LANDGUTH HEIMTIERNAHRUNG GmbH

Šifra izdelka: 26412

SESTAVA
meso in mesni stranski proizvodi 66% (20% piščanec, 20% govedina), juha 28.5%, žitarice (4% riž), minerali 1%, kalcijev karbonat 0.5%

ANALITSKE SESTAVINE
surove beljakovine 12%, surovo olje in maščobe 6.9%, surovi pepel 2.0%, surova vlaknina 0.3%, vlaga 76%, kalcij 0.45%, fosfor 0.25%

NUTRITIVNI DODATKI/KG
Vitamin D3 200 IE, Vitamin E 30 mg, E 6 (cink) 15 mg, E 5 (mangan) 3 mg, E 2 (jod) 0.75 mg, E 8 (selen) 0.03 mg

TEHNOLOŠKI DODATKI/KG
cimetov gumi 1000 mg

Nuevo je zdrava in okusna linija pasje hrane, ki jo psi in mačke naravnost obožujejo. Za vsakega se nekaj najde; za stare, odrasle in mlade kosmatince. 

Njihova receptura vključuje visoko vsebnost kvalitetnega svežega mesa, zelenjave in sadja. Vsebnost omega maščobnih kislin v hrani pa poskrbi za lep videz in dobro počutje. Pravilna prehranse pozna v čudovitem izgledu in zadovoljnem mahanjem z repom.

Sestavine v hrani so od lokalnih dobaviteljev, vrednih zaupanja. Ti zagotovijo, da hrana resnično vsebuje le najboljše. Bližina kmetij zagotavlja svežino sestavin.

Za naše ljubljenčke je dobro le najboljše! Njihova skrvnost je preprosta: sveže meso, v kombinaciji s sveže stiskanim oljem in svežim sadnjem ter zelenjavo. Sveže, sveže in še enkrat sveže! Vse sestavine v hrani imajo dovoljenje za uporabo v človeški proizvonji hrane. V hrani ni uprabljenih nobenih umetnih aditivov, konzervansov in barvil.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.