Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Ontario Dog Stick - divjačina -12 g
 2.  
  Ontario

  Ontario Dog Stick - divjačina -12 g

  Slasten priboljšek iz sušenega mesa, ki s svojim močnim vonjem psu vzbudijo pozornost in ga motivirajo pri šolanju. So mehke in žvečljive in se lepo lomijo. 

  • Z močnim vonjem
  • Mehka in žvečljiva tekstura
  • Zelo okusna
  • Lahko posladek ali nagrada
  0.99
  Price0,99 €
  Club price after earned bonus 0,97 €
  Earned bonus 0,02 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?
Slastni priboljški z močno aromo, ki bodo vzbudili pozornost vsakega psa. Palčke so narejene iz žvečljivega sušenega mesa.

Ker se z lahkoto lomijo, so zelo primerne za šolanje in vzgojo psa. Dodani so razni vitamini za imunsko odpornost in splošno dobro počutje.

Sestava: Sušeno divjačinsko meso in stranski živalski proizvodi (od tega 17% divjačine), olja in maščobe, žita, minerali, stranski proizvodi rastlinskega izvora.

Hrana Ontario je rezultat dolgoletnega sodelovanja med veterinarji in nutricionisti. Prehrana temelji na razmerju, ki je v 60% sestavljeno iz piščanca ali v 50% iz jagnjetine in zelenjave. Visokokvalitetno meso zagotavlja enostavno prebavo. Ker hrana vsebuje kar najmanj žitaric, telo ni obremenjeno, tveganje za alergijske reakcije pa kar najmanjše. Hrano bogatijo surovi elementi mesa in zelenjave, kar še dodatno pripomore h kvaliteti hrane, saj blagodejno vpliva zdravje in počutje psa.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "28430", item_name: "Ontario Dog Stick - divjačina -12 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ontario", item_category: "Dogs", item_category2: "Treats", item_category3: "Snacks", price: 0.99, quantity: 1 } ] } });