Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Ontario Puppy & Junior Large - piščanec in krompir
 2. Dostava v 3h
   
  Ontario

  Ontario Puppy & Junior Large - piščanec in krompir

  Kako prelep je čas, ko domov pripeljemo novega mladička! Da bo njegov začetek v življenju čim boljši, mu moramo že od začetka ponuditi kar najbolj zdravo hrano, ki mu bo omogočala dovolj energije za vse mladičkaste norčije.

  • Enostavno zapiranje embalaže s patentnim zapiranjem
  • Vsebuje veliko mesa, malo riža in krompirja ter naravne zeliščne dodatke
  • Premišljeno dodelana začimbna mešanica, ki skrbi za odlično počutje in zdravje vašega psa
  • Odličen okus, ki prepriča tudi najbolj izbirčne kosmatince
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
2,25 kg Ontario Puppy & Junior Large - piščanec in krompir 2,25 kg
5,55 €/kg 0,25 € 12,49 €12,49 €12.49
12 kg Ontario Puppy & Junior Large - piščanec in krompir 12 kg
Gratis vrečka!
4,54 €/kg 1,09 € 54,49 €54,49 €54.49
2 x 12 kg Ontario Puppy & Junior Large - piščanec in krompir 2 x 12 kg
Sale
4,18 €/kg 2,01 € Regular price108,98 €
You save8,72 €
108,98 €
You save8,72 €
100,26 €100,26 €100.26
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Lastniki na svoje pse ne gledamo le kot na živali, ampak v njih vidimo svoje družinske člane in prijatelje. Prehrana psa mora biti sestavljena iz visoko kvalitetnega vira beljakovin, ogljikovih hidratov, maščob, vitaminov in mineralov. Pomena pravilne prehrane se dobro zavedajo tudi Ontario prehranski strokovnjaki, saj so razvili hrano, ki celostno pokriva vse prehranske potrebe vašega psa in njegovo zdravje ohranja v odličnem stanju.

Mladički potrebujejo veliko kvalitetnih hranil, saj hitro rastejo in se razvijajo. Za mladiče velikih pasem je še posebej pomembno, da rastejo nadzorovano in enakomerno, da zagotovimo zdravje kosti in sklepov. Hrana Ontario Puppy&Junior Large ponuja prav to- kvaliteten in lahko prebavljiv vir beljakovin, hondroprotektive in ribje olje, ki zagotavljajo dobro gibljivost in zdravje sklepov ter zeliščne dodatke za podporo imunskemu sistemu.

POSEBNOSTI HRANE ONTARIO PUPPY&JUNIOR LARGE, Z OKUSOM PIŠČANCA IN KROMPIRJA:

 • Vsebuje krompir, ki je izvrsten vir hranil ter majhno količino riža.
 • Veliko piščančjega mesa: vsebuje visok odstotek beljakovin ter malo holesterola in maščob. Piščančje meso je bogato z minerali, ki jih mladiček potrebuje pri rasti in razvoju- fosfor, kalcij, magnezij, kalij in drugi. Prav tako pa je piščančje meso zelo lahko prebavljivo in nežno za prebavo.
 • Krompir: po toplotni obdelavi je krompir eden najboljših virov kvalitetnih in hipoalergenih ogljikovih hidratov, medtem ko je surov za pse neprebavljiv. Primeren je za diete, še posebej intolerance na gluten. Vsebuje vlaknine, kalij in C vitamin.
 • Začimbna mešanica: celostno poskrbi za zdravje in lep videz vašega psa.

HRANA VSEBUJE 5 GLAVNIH PREHRAMBENIH KOMPONENT:

  1. BELJAKOVINE: Nenadomestljiva in nezamenljiva komponenta pasje prehrane so zagotovo beljakovine živalskega izvora. Živalski proteini so za psa idealni, saj so lahko prebavljivi in vsebujejo ogromno koristnih snovi (amino kisline, vitamini, elementi v sledovih …), ki pomagajo pri izgradnji in obnovi tkiv in mišic. Pri izbiri vira beljakovin je pomembno, da izberemo kar najkvalitetnejše, saj le zelo kvalitetne beljakovine zagotavljajo optimalno zdravje in dobro počutje vašega psa.
  2. MAŠČOBE: Kvalitetne maščobe so nepogrešljiv del zdrave prehrane. So bogat vir, za telo nujno potrebnih, maščobnih kislin omega-3 in omega-6, ki omogočajo absorbcijo vitaminov, ki so topni le v maščobah ( vitamin-A, vitamin-D, vitamin-K). So tudi odličen vir energije. V prehrani, ki se trudi ohranjati sijočo dlako in zdravo kožo so nepogrešljive. Hrano Ontario sestavljajo le najbolj kvalitetni viri maščob (ribje olje ali piščančja mast).
  3. OGLJIKOVI HIDRATI: So bogat energijski vir, ki pa lahko v prevelikih količinah vodi v debelost. Hrana Ontario zato vsebuje le minimalno količino ogljikovih hidratov, ki jih telo nujno potrebuje za ohranjanje idealne ravni energije in boljšo absorpcijo hranil.
  4. VITAMINI IN MINERALI: Vitamini in minerali so nujni za ohranjanje zdravja vašega psa. Njihovo pomanjkanje se kaže v oslabljenosti, problemi s kožo, izpadanjem dlake … 
  5. ZELIŠČA IN ZAČIMBE: Hrani je dodana posebna mešanica začimb, ki hrano dopolnjuje v celoto. Začimbna mešanica krepi imunski sistem, skrbi za močne zobe in zdrave dlesni, izboljšuje prebavo … 
   Začimbno mešanico Ontario sestavljajo:
 • Cimet: odstranjuje slabe bakterije iz črevesja, zatira razrast glivic, uravnava nivo sladkorja v krvi, pomaga pri odpravljanju slabega zadaha.
 • Janež: na pse deluje pomirjujoče (podobno kot mačja meta na mačke).
 • Timijan: povečuje apetit in pomaga pri preprečevanj okužb prebavil.
 • Rožmarin: pomirja vetrove, antioksidanti.
 • Nageljnove žbice: antiseptični učinek.

SESTAVA

posušeno piščančje meso (32%), krompirjevi kosmiči (22%), riž, posušena jabolka, piščančja maščoba, hidrolizirane piščančje beljakovine (6%), pivski kvas, ribje olje, posušeno korenje, glukozamin sulfat (310 mg/kg), hondroitin sulfat (190 mg/kg), manan-oligosaharidi (180 mg/kg), frukto-oligosaharidi (120 mg/kg), mešanica morskih trav, komarček, timijan, cimet, janež, klinčki, rožmarin in juka (120 mg/kg). 

ANALITSKE SESTAVINE 

Surove beljakovine 27%, Vsebnost maščobe 16%, Vlaga 10%, Surovi pepel 6,8%, Surova vlaknina 2,1%, Kalcij 1,5%, Fosfor 1,1%, Natrij 0,2%, Magnezij 0,09%. 

NUTRITIVNI DODATKI NA 1 KG 

Vitamin A (E672) 20000 IU, Vitamin D3 (E671) 1400 IU, Vitamin E (α-tokoferol) (3a700) 400mg, Vitamin B1 1mg, Vitamin B2 4mg, Vitamin B6 (3a831) 1mg, Vitamin B12 0,05mg, Cink (E6) 90mg, Železo (E1) 70mg, Mangan (E5) 36mg, Jod (E2) 0,7mg, Baker (E4) 16mg, Selen (3b8.10) 0,25mg. Vsebuje v EU odobrene antioksidante. 

PRESNOVNA ENERGIJA: 3 850 kcal/kg. Omega-3: 0,24%, Omega-6: 1,85%. 

Hrana Ontario je rezultat dolgoletnega sodelovanja med veterinarji in nutricionisti. Prehrana temelji na visokem deležu mesa in zelenjave ter dodanih zelišč. 

Visokokvalitetno meso zagotavlja enostavno prebavo. Ker hrana vsebuje kar najmanj žitaric, telo ni obremenjeno, tveganje za alergijske reakcije pa manjše.

Hrano bogatijo surovi elementi mesa in zelenjave, kar še dodatno pripomore h kvaliteti hrane, saj blagodejno vpliva zdravje in počutje psa.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.