Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Professional Pets Naturale – piščanec, tuna, losos in kozice - 70 g
 2.  
  Professional Pets

  Professional Pets Naturale – piščanec, tuna, losos in kozice - 70 g

  Odlična kombinacija rib, rakcev in piščanca. Naravna dopolnilna hrana bo zagotovo zadovoljila mačke, ki enako obožujejo piščanca, kot tudi morsko hrano.

  • Pripravljena iz svežih rib in piščanca, ki zavzemajo kar 75% delež hrane
  • Brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov
  • Odličen okus, ki prepriča vsako mačko
  • Bogata vsebnost omega-3 maščobnih kislin
  1.49
  Price1,49 €
  Club price after earned bonus 1,46 €
  Earned bonus 0,03 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Če bi vaša mačka mogla izbirati med ribami in piščancem, za katero meso bi se odločila? Zdaj ji ni treba izbirati, saj slastna hrana Professional Pets združuje svežino tune in lososa, z nežnim okusom piščanca. Piščanec je bogat, lahko prebavljiv vir beljakovin, ki bo mački nudil vsa potrebna hranila. Meso je pridelano izključno s prosto rejo, piščanci, uporabljeni v hrani, zato niso pitani z industrijsko hrano, ki so ji dodani razni umetni dodatki in antibiotiki. Mačje sladokuske bodo gotovo neskončno uživale v blagem okusu hrane, ki bo ustvarila čudovito harmonijo zdravja in okusa; konzerve so namreč bogate z omega-3 maščobnimi kislinami, ki bodo poskrbele za zdrav kožuh in kožo.

Proizvajalec: Professional Pets
Država porekla: Italija
Šifra izdelka: 27637

SESTAVA

piščanec (Arbor acres) 30%, mesno ribja juha 24%, tuna (Katsuwonus pelamis) 20%, losos (Oncorhynchus spp) 20%, kozice (Metapenaeus spp) 5%, riž 1%.

 

ANALITSKA SESTAVA
vlaga 79%, surove beljakovine 18%, surova vlakna 1%, surovi pepel 1%, surove maščobe 1%.

 

ENERGIJSKA VREDNOST

 715 kcal/kg

Svojo mačka lahko zdaj presenetite z odličnimi konzervami Professional Pets Natural, ki jih ponudite skupaj z redno hrano. Konzerve vsebujejo najkvalitetnejše meso, ki je sveže in popolnoma naravno. Prehranski strokovnjaki so, z opazovanjem mačjih navad, iz nabora živil izluščili tiste, ki jih imajo mačke še posebej rade in vsaki vrsti mesa dodali svoj dodatek, ki bo mačke popolnoma obnorel.

Izpostaviti velja tudi način priprave hrane: meso je v hrani Professional Pets kuhano v lastnem soku, ki je tudi glavni vir tekočine v konzervah. Prehranski strokovnjaki, ne verjamejo v umetno obdelavo hrane, zato je tudi hrana Professional Pets naravna in ne vsebuje barvil, konzervansov in umetnih dodatkov.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.