Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Puller igrača Standard, 2 kom - fi 28 cm
 2.  
  Ferplast

  Puller igrača Standard, 2 kom - fi 28 cm

  Odlična interaktivna igrača za pse in pasje mladičke, ki je primerna za celo vrsto različnih aktivnosti.

  • Primeren za različne tipe iger
  • Krepi mišice
  • Nestrupen, lahek material, ki je nežen do zob
  • Plava na vodi
  • V pakiranju dobimo 2 Pullerja!
  31.99
  Price31,99 €
  Club price after earned bonus 31,35 €
  Earned bonus 0,64 €

V pasjem svetu je Puller že kar kultna igrača, katera spada v nujno opremo vseh lastnikov psov, ki se želijo s svojimi štirinožci noro zabavati!

Puller je inovativno orodje za trening in šolanje psa, ter seveda za noro igro! Obroč je narejen iz netoksičnega lahkega, vendar trpežnega materiala, ki je izjemno nežen do zob vašega štirinožca. Plava na vodi, je brez vonja in okusa!

S Pullerjem se lahko igramo na mnogo različnih načinov: igračo lahko zakotalimo po tleh in pustimo, da jo pes ujame in prinese, lahko jo vržemo in jo pes ujame v zraku, ali pa se z njim ruvamo, saj ne bo poškodoval dragocenih zob našega psa. V pakiranju dobimo kar dva Pullerja, ki sta izvrstna za krožno igro!

Z igro kuža krepi mišice in koordinacijo, intenzivna igra pa ga tudi dodobra utrudi ter zadovolji njegove nagone. Seveda pa se skozi interaktivno igro krepi tudi medsebojna vez med psom in vodnikom!

Puller je zagotovo igrača za vsakega psa, ne glede na velikost, starost in pasmo!

Premer: 28 cm
Širina: 4 cm

Primerno za velike pse.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "42146", item_name: "Puller igrača Standard, 2 kom - fi 28 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Ferplast", item_category: "Special categories", item_category2: "Spletna poletna razprodaja", item_category3: "Poletne igrače - razprodaja", price: 31.99, quantity: 1 } ] } });